Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 27 septembrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revine TRECUTUL, cu Mercur RETROGRAD în Balanță

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto pixabay/ HOROSCOP 27 septembrie 2021
foto pixabay/ HOROSCOP 27 septembrie 2021
Iată ce aduce Mercur retrograd astăzi, 27 septembrie, dar și care va fi tendința până în 18 octombrie 2021. 

HOROSCOP 27 septembrie BALANȚĂ

Nici voi nu mai știți ce vreți. Mercur retrograd în semnul vostru vă face și mai nehotărâți. Vă aduce aminte tot felul de lucruri din trecut. Vă țineți pe loc. O să aveți tendința de a le spune celor din jur că ei vă țin pe loc, dar nu, voi vă țineți, voi sunteți foarte încăpățânați cu acest Mercur retrograd și vă va fi și greu să luați decizii, așa că mai bine îi lăsați pe ceilalți să ia decizii, chiar dacă vă implică. Nu trageți de ei să amâne. 

HOROSCOP 27 septembrie SCORPION

Nu vă bazați pe intuiție de acum încolo. Mercur retrograd o să vă amplifice scenarita. În loc să acționați, să vă vedeți de viață, o să începeți să țeseți. O să revină în viața voastră persoane pe care nu le-ați mai văzut de mult timp, ori le contactați voi, ori vă contactează ele. 

Vezi și: EXCLUSIV  HOROSCOP 27 septembrie Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Mercur RETROGRAD, perioadă MINUNATĂ pentru o ZODIE

HOROSCOP 27 septembrie SĂGETĂTOR 

Mercur retrograd readuce în viața voastră prieteni, apropiați. Nu trebuie să aveți ceva de rezolvat cu fiecare, însă un singur lucru trebuie avut în vedere până în 18 octombrie: nu vă bazați pe promisiunile lor și nu le acordați încredere 100%. Viața e imprevizibilă și e neplăcut să nu te poți baza pe nimic, dar asta face Mercur retrograd. 

HOROSCOP 27 septembrie CAPRICORN

Mercur retrogradează în casa a zecea. Persoanele cu autoritate din viața voastră v-au făcut promisiuni, iar acum așteptați să se întâmple, nu se vor întâmpla, însă, cel puțin până în 18 octombrie. Nu vă mai uitați la oamenii cu autoritate ca la niște zei. 

HOROSCOP 27 septembrie VĂRSĂTOR 

Atenție la chestiunile juridice, la semnarea de acte, dacă veți călători, pe unde veți călători. Cu Mercur retrograd în casa a noua, e în același timp pentru a vă explora mintea. 

HOROSCOP 27 septembrie PEȘTI 

Mercur retrogradează în casa a opta, pot apărea discuții cu partenerul despre efortul pe care-l depune fiecare în relație. Apar discuții legate și de bani. Grijă la cheltuielile pe care le faceți bazându-vă și pe ceilalți. 

VIDEO HOROSCOP 27 septembrie 2021, MERCUR RETROGRAD: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel