Horoscop 27 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care simte că pierde controlul. Apar cheltuieli care te consumă
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 27 oct 2022, 09:23
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 27 octombrie avem un trigon între Mercur din Balanță și Marte din Gemeni. Ideile se plimbă cu viteza luminii. Și reușim să le împărtășim foarte ușor. 

Dar careul dintre Mercur și Pluto din Capricorn ne va face să reacționăm dur atunci când vorbele noastre nu vor fi acceptate în totalitate. Putem căuta metodele prin care să ne victimizăm astfel încât să obținem ceea ce ne dorim. 

BERBEC

Ce o să îţi placă, astăzi, să îi  convingi pe ceilalţi, prin diverse metode. Vrei să spună ca tine, ceilalţi vor ca ei. Şi, de aici, începe un joc, o negociere care poate să pară aşa diplomată, dar, de fapt, în spate ascunde cu totul şi cu totul altceva. Grijă la deciziile legale, astăzi!

TAUR

Una zic colegii, alta fac. Tu zici "lasă că ies eu mai în faţă cu şeful". Ceilalţi zic la fel. Apar situaţii în care simţi că îţi pierzi controlul. Apar cheltuieli care te consumă foarte mult.

GEMENI

Astăzi, veţi fi precum nişte copii, vă plângeţi la mama, la tata, la şef, la colegi, la prieteni. S-ar putea să şi exageraţi, zilele acestea, cu victimizarea.

RAC

Discuţiile cu familia vă dezgroapă toţi morţii. Discuţiile cu rudele vă duc în copilărie. Este foarte greu! Veţi fi mai sarcastici.

LEU

Vorbiţi, astăzi, mult, gesticulaţi, vă plimbaţi, vă agitaţi. Vă găsiţi o strategie Sunteţi atenţi în jurul vostru şi vedeţi ce funcţionează. Vă duceţi către ceilalţi, îi ascultaţi.

FECIOARĂ 

Ai putea să cheltuieşti în mod eficient, însă ceva îţi spune să cheltuieşti acum!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Ce aduce semnul Scorpionului pentru fiecare zodie? 

 

Berbec/ Ascendent în Berbec: Astrele nu vă dau pace! 

Soarele va tranzita casa a 8-a. Deci focusul se va duce către supraviețuire, recăpătarea puterii și a controlului, dar și pe aspectele mai ascunse. De asemenea, resursele împărțite cu alții vor fi aduse în discuție. Că este vorba de banii partenerului, de taxe sau impozite, astrele nu vă dau pace până pe 22 noiembrie. 

Taur/ Ascendent în Taur: Va trebui să fii mai prezent! 

Soarele va tranzita casa a 7-a. Relațiile și parteneriatele vor primi atenție, dorită sau nu. Va trebui să fii mai prezent în relația de cuplu sau să îți dai seama dacă persoana iubită și-a modificat comportamentul sau nu. Pentru cei singuri, pot apărea nenumărate posibilități, exact acolo unde nu s-ar fi așteptat. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni: Nu face totul la extreme! 

Soarele va tranzita casa a 6-a. Sectorul muncii, al sănătății, dar și al modului în care gestionați stresul. Și oarecum, toate aceste trei domenii parcă sunt legate, nu ți se pare? Cu alte cuvinte, cu cât îl vei neglija pe unul dintre acestea, cu cât celelalte vor avea de suferit. Încearcă să nu faci totul la extreme. 

Rac/Ascendent în Rac: Crizele copiilor te pun pe jar!

Soarele tranzitează casa a 5-a. Unele crize ale copiilor, indiferent de natura acestora, te vor pune pe jar. Indiferent că sunt mici sau adulți în toată firea. Aceștia au nevoie de atenția ta, însă nu și de cineva autoritar. Poate până pe 22 noiembrie, înveți să îți oferi singur validare. Prin activitățile care îți bucură sufletul. 

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?