Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 27 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care se tot întoarce în trecut. Reveniți cu picioarele pe pământ!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Luna se află încă de ieri în semnul Berbecului. Fapt ce poate provoca stres suplimentar. Mâine vom avea Eclipsă de Lună/Lună Plină în semnul Taurului. Veți observa în jur multă irascibilitate, provocată din nimicuri, de cele mai multe ori. 

BERBEC

Partea financiară este luată pe sus. Pot fi şi momente plăcute, dar şi neplăcute. Trebuie să ştii că ceea ce se întâmplă trebuie să se întâmple şi nu este degeaba.

TAUR

Poate să fie un moment în care nu mai puteţi, indiferent că e vorba de profesie, sănătate, familie. Trebuie să puneţi stop unei situaţii, undeva vi s-au depăşit nişte limite. Voi aţi lăsat să se ajungă aici, dar este momentul să puneţi stop. Pe moment va durea, ceilalţi se vor simţi supăraţi, dar trebuie să faceţi acest lucru. Sănătatea este pe primul plan.

GEMENI

Trecutul nu mai puteţi să îl controlaţi, nu mai are rost să vă întoarceţi acolo. Gândiţi-vă ce puneţi pe tavă. În trecut, aţi tot aşteptat, şi aţi aşteptat și nu s-a întâmplat nimic şi voi vă tot întoarceţi acolo. Reveniţi cu picioarele pe pământ.

RAC

Aţi ţinut cu dinţii de nişte prietenii, de nişte bisericuţe, de nişte grupuleţe şi nu aţi făcut bine. În momentul ăsta, aveţi impresia că pierdeţi ceva dacă vă îndepărtaţi, dar veţi câştiga.

LEU

Unii dintre voi aşteaptă să se întâmple ceva profesional. Şi se întâmplă, dar parcă nu vă mai convine. Agăţaţi-vă de ce se întâmplă aici, acum. Nu de regrete, nu de ce credeţi că se va întâmpla. Nu vă faceţi planuri pe zona profesională, că nu iese cum vreţi voi. Nu are rost!

FECIOARĂ 

Mulţi dintre voi începeţi să vă gândiţi la investiţii. Undeva, este vorba de un troc - dai/primeşti. Sunt nişte schimburi în viaţa voastră pe care trebuie să le urmaţi.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel