Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 27 noiembrie-3 decembrie 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru Leu

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Nativul unei zodii primește un avertisment în săptămâna 27 noiembrie-3 decembrie 2023.

"Luna plină nici vouă nu vă oferă multe daruri, de ce spun asta? Se petrece pe axa 5-11 și cred că unele planuri de viitor o să aibă de suferit pentru că nu aveți resursele necesare.

Poate că v-ați gândit să vă cumpărați niște produse, poate o să plecați undeva, doar că din păcate astrele, avem Luna plină în Careu cu Saturn, arată că nu sunt bani suficienți în buzunarele voastre și nici nu aveți pe cine să rugați să vă ofere, așa că mai bine stați în banca voastră. Mai bine renunțați al ce voiați să faceți.

Vă recomand să nu cheltuiți în baza banilor pe care poate îi veți face peste o lună, două, trei și cumva trebuie să vă mai ajustați planurile de viitor. Știm că vreți mult, dar sunt situații în viață când vrutul multului vă tensionează, pune presiune pe voi, vă frustrează, deveniți amari cu voi și cu alții. Normal când vezi viața într-un mod amar și o guști așa, totul e neplăcut.

Vedeți că aveți un dar oratoric, nemaipomenit, nu știm de unde, cum, nici nu mai contează. Cât Venus e în Casa a 3a în conjuncție cu nodul Sud și pe urmă face și Careu cu Pluto, eu cred că aveți această capacitate de a media, de a împăca și în același timp, de a găsi replicile potrivite. Cumva sunteți convingător, chiar dacă vă supărați că nu vă ies planurile, nu renunțați la socializare că aveți nevoie de ea", a explicat Daniela Simulescu, la DCNews.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel