Horoscop 27 martie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care ar trebui să tacă și să facă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Amirali Shaghaghi)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Amirali Shaghaghi)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Marte se instalează așa cum știe el în semnul Racului. O perioadă vom fi mai dornici de confort sau ne vom implica activ în evenimentele familiei. Și cum Marte va face în curând un trigon cu Saturn, vom face totul treptat. Mercur se apropie de o conjuncție cu Jupiter în semnul Berbecului, fapt ce va provoca în jurul nostru multiple discuții aprinse. 

BERBEC

Apare o nevoie din asta interioară, ca atunci când eşti copil şi ştii că urmează ceva şi nu mai ai răbdare. Cam aşa poţi să fii şi tu astăzi, să vrei să faci ceva, să te gândești, dar să nu ştii cum să pui în acțiune. Nu lăsa această tensiune interioară să te facă să procrastinezi.

TAUR

Fii puţin atent la intuiţie, că nu este degeaba, zilele acestea. Oricât de pragmatic eşti, fii mai atent la ce simţi, la ce îţi transmite stomacul.

GEMENI

Dacă nu vezi partea plină a paharului, zilele astea, mai bine stai în casă. Ai nevoie să priveşti mai cu optimism, indiferent de ce se întâmplă în viaţa ta. Ai nevoia asta, pentru că, altfel, nici să nu te aştepţi să ţi se întâmple ceva bun.

RAC

Pe plan profesional, fii mai comunicativ, mai implicat. Dacă nu te duci în faţă, te vei enerva aşa pe dinăuntru şi te consumi, somatizezi.

LEU

Îţi prieşte perioada aceasta să taci şi să faci. De asemenea, ai face bine să auzi şi să asculţi. Asta să faci tu, astăzi, şi chiar şi în zilele următoare.

FECIOARĂ 

Poate unii dintre voi vreţi să faceți investiţii. Acesta este momentul să căutaţi, să întrebaţi. Nu vă bazaţi doar pe voi. Aveţi nevoie de feedback-ul altor persoane.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel