Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 27 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care se luptă cu trecutul. Nimeni nu te poate ajuta

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Să nu uităm că ne aflăm în plină retrogradare a lui Mercur până pe 15 mai. Apar multe discuții legate de criza financiară, de inflație, de salarii, de creșteri. Reluări, reajustări, tăieri etc. Ne vom da seama că, pe undeva, nu ne iese socoteala. Și va trebui să revenim asupra unor decizii. 

BERBEC

Este un moment nemaipomenit pentru a te ocupa de problemele de sănătate, atât cele cronice, cât şi cele acute. Dacă nu ţi-ai făcut analizele, anul acesta, nu ar strica să ţi le faci.

TAUR

Este o nevoie narcisică foarte puternică la tine, doar că, din păcate, s-ar putea să găseşti instrumentele nepotrivite pentru a arăta lumii. Nu toată lumea te va plăcea, nu te va iubi din prima, dar poate te ajută să îţi dai seama că nu ai cum să fii pe placul tuturor, astăzi.

GEMENI

Este greu cu trecutul, cu autosabotajul... Doar tu poţi să îţi dai seama de asta şi doar tu poţi să faci ceva în acest sens. Nimeni nu te poate ajuta când există această tendinţă.

RAC

Ţine-ţi timpul ocupat. Să ai un buget de risc şi să fii pregătit tot timpul să apară neprevăzut. Orice criză poate să devină o mare oportunitate.

LEU

Nimeni nu are nimic cu tine, nimeni nu îţi vrea răul în mod intenţionat. Nu ai inamici! Este o perioadă în care trebuie să taci şi să faci, să acţionezi în linişte, retras, fără să atragi atenţia asupra ta.

FECIOARĂ 

Pune bani de-o parte pentru un anumit proiect - o vacanţă undeva unde nu ai fost, un curs, un workshop. Ar trebui să începi să strângi bani în acest sens.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel