Horoscop 26 septembrie Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Discuții importante cu familia. Vei face o descoperire de proporții
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 26 sep 2022, 09:49
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Timur Weber)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Timur Weber)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Astăzi avem Luna Nouă în Balanță, o conjuncție între Mercur retrograd și Venus în Fecioară, dar și un trigon între Venus și Pluto. Semnul Balanței ne vorbește despre echilibru, iar de data aceasta, trebuie să găsim echilibrul în noi, înăuntrul nostru. Să ne punem ordine în ceea ce suntem cu adevărat, fără a ne lăsa pradă exceselor, promisiunilor fără fond și dorinței de validare. 

Este un moment în care ne gândim la viitor, medităm, începem ceva, ne punem intenții, spune astrologul Daniela Simulescu atunci când prezintă previziunile pentru acest eveniment astrologic, scrie astrosens.ro.

"Gândiți-vă unde exagerați și unde promiteți mai mult decât este cazul”, vă îndeamnă astrologul Daniela Simulescu. Atunci când supraestimăm, ascundem, de fapt, o lipsă. Mai ai din ce să dai? Este balanța ta echilibrată? Toate promisiunile pe care (ți) le faci s-ar putea să fie mai amplificate decât de obicei și asta din cauza lui Jupiter, ceea ce s-ar putea să ducă ulterior la situații nu tocmai plăcute. Lucrurile pot crea un context pozitiv, doar dacă suntem echilibrați, dacă ne-am rezolvat problemele. 

"Se sparge cel care a oferit mai mult decât era cazul”, mai spune astrologul, mai ales că acest eveniment are și un Ascendent în Rac, ceea ce arată tot o formă de dăruire, de întoarcere către ceilalți. Energia Racului oferă, sperând că în acest fel se va pune pe sine la adăpost, însă din cauza arhetipului din care face parte, s-ar putea să rămână cu mâinile goale la final, nemaiprimind nimic înapoi din tot ce a dat. 

Energia Balanței se schimbă doar prin ceilalți, copiază cu ușurință ceea ce fac ceilalți pentru a le putea face pe plac, dar această energie ușor ezitantă ar trebui pusă în culorile potrivite pentru a înțelege mai exact de ce are nevoie de oglindire pentru a se simți bine, de ce trebuie să aștepte mereu validarea în glasurile celorlalți?Abia în momentul în care ne vom oferi nouă, vom atrage oamenii potriviți. 

BERBEC

Poţi avea nevoie de schimbare, de o altă atitudine, de un alt comportament şi vezi că nu doar tu ai dreptate, astăzi. Trebuie să îi asculţi şi pe ceilalţi. 

TAUR

Astăzi, ai puterea să faci tot ceea ce ţi-ai propus, dar, dacă faci cu răutate, cu frică, nu îţi iese. Dacă le faci aşa pur şi simplu, lucrurile vor veni chiar în beneficiul tău.

GEMENI

Pentru tine săptămâna aceasta, când crezi că te-ai decis ceva, a doua zi trebuie să decizi altceva. În momentul în care te implici în ceva, fie profesional, fie personal, fii pe primul loc!

RAC

Orice discuţie cu un membru al familiei este destul de importantă. S-ar putea să îţi aducă o revelaţie, s-ar putea să îţi aducă iertare, s-ar putea să îţi aducă multă putere interioară.

LEU

Este momentul să pui stop undeva unor anumite economii. Trebuie să mai laşi ceva şi pentru tine acolo.

FECIOARĂ 

Trebuie să fiţi deschişi. Dacă nu veţi fi deschisi, nu veţi primi. Trebuie să vă valorificați! Dacă astăzi aveţi un interviu de angajare, trebuie să vă lăudaţi. Spuneti ceea ce sunteți în stare să faceți. Undeva există nevoia de a lua o decizie.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?