Horoscop 26 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezamăgire mare pentru o zodie. Ai grijă la prieteni!
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 26 oct 2022, 09:18
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Ne aflăm în continuare sub influența Eclipsei/Lunii Noi de ieri. O varietate de emoții intense va fi cu noi la tot pasul. Nu uitați că ne apropiem de retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor. Și, ca să vă dați seama de impactul acestui tranzit, e de ajuns să vă spun că Marte retrograd în Gemeni face cât un Mercur retrograd la puterea a treia. Așadar, vă veți confrunta cu încurcături de durată. 

BERBEC

Intensitatea trăirilor care vor avea loc în continuare va fi destul de crescută. Când simţi că nu ai control, retrage-te puţin şi vezi ce se întâmplă acolo. Evită să arunci cu vorbe, pentru că s-ar putea să spui lucruri bazate pe nimic pe care s-ar putea să le regreţi.

TAUR

Eşti prea atent la celălalt, prea îi măsori toate cuvintele, prea analizezi. Te pierzi în toate detaliile acestea şi, unde nu găseşti ce vrei tu, inventezi. 

GEMENI

Ai grijă! Să zicem că te ai bine cu un coleg, să zicem că aţi fost prieteni. S-ar putea ca, zilele acestea, să rămâi destul de dezamăgit. Dacă pleci la drum ştiind că omul ăla poate să facă ce vrea şi nu trebuie neapărat să se gândească la ce gândeşti tu, lucrurile vor fi mult mai aşezate.

RAC

Mulţi dintre voi veţi avea grijă de alţii mai în vârstă, veţi deveni voi părinţii sau invers: copiii vor avea nevoie de ajutorul vostru, de grija voastră chiar şi de la distanţă.

LEU

Cuvintele sunt foarte tăioase, vor ascunde nişte frustrări. Dacă vă deranjează cuvintele celorlalţi, gândiţi-vă de ce le-au spus, ce anume din voi le-a provocat.

FECIOARĂ 

Aveţi curaj să cheltuiţi ceva, însă în acelaşi timp vă şi plângeţi de cheltuielile respective. Sau veţi avea tendinţa să criticaţi cheltuielile celorlalţi. Evitaţi cât se poate! Mai bine nu le spuneţi că au cheltuit prost, că nu şi-au gestionat bine banii. Îi puteţi întreba dacă au nevoie de un sfat. Altfel, nu vă băgaţi, pentru că nu faceţi decât să vă înstrăinaţi de ei.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Ce aduce semnul Scorpionului pentru fiecare zodie? 

 

Berbec/ Ascendent în Berbec: Astrele nu vă dau pace! 

Soarele va tranzita casa a 8-a. Deci focusul se va duce către supraviețuire, recăpătarea puterii și a controlului, dar și pe aspectele mai ascunse. De asemenea, resursele împărțite cu alții vor fi aduse în discuție. Că este vorba de banii partenerului, de taxe sau impozite, astrele nu vă dau pace până pe 22 noiembrie. 

Taur/ Ascendent în Taur: Va trebui să fii mai prezent! 

Soarele va tranzita casa a 7-a. Relațiile și parteneriatele vor primi atenție, dorită sau nu. Va trebui să fii mai prezent în relația de cuplu sau să îți dai seama dacă persoana iubită și-a modificat comportamentul sau nu. Pentru cei singuri, pot apărea nenumărate posibilități, exact acolo unde nu s-ar fi așteptat. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni: Nu face totul la extreme! 

Soarele va tranzita casa a 6-a. Sectorul muncii, al sănătății, dar și al modului în care gestionați stresul. Și oarecum, toate aceste trei domenii parcă sunt legate, nu ți se pare? Cu alte cuvinte, cu cât îl vei neglija pe unul dintre acestea, cu cât celelalte vor avea de suferit. Încearcă să nu faci totul la extreme. 

Rac/Ascendent în Rac: Crizele copiilor te pun pe jar!

Soarele tranzitează casa a 5-a. Unele crize ale copiilor, indiferent de natura acestora, te vor pune pe jar. Indiferent că sunt mici sau adulți în toată firea. Aceștia au nevoie de atenția ta, însă nu și de cineva autoritar. Poate până pe 22 noiembrie, înveți să îți oferi singur validare. Prin activitățile care îți bucură sufletul. 

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?