Horoscop 26 octombrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Decizii, decizii: unii nativi trebuie să se hotărască, alții să se răzgândească
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Unsplash (Magnet.me)
Sursă foto: Unsplash (Magnet.me)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii. 

Horoscop BALANȚĂ

Ei bine, cu luna asta nouă din casa a doua este vorba de bani și iarăși bani, dar Mercur face niște aspecte în semnul vostru, ceea ce mă face să cred că sunteți destul de comunicativi acum, pe ultima sută de metri, adică îngrășați porcul în ajun. Dacă ați tot amânat să sunați pe cineva, dacă tot ați amânat să luați o decizie, e momentul bun, nu mai așteptați, pentru că Jupiter va ieși din casa a șaptea în curând și nu o să mai aveți curaj să vă raportați la ceilalți așa cum o faceți acum. 

Horoscop SCORPION

Vedeți voi, intuiția este arma voastră și v-am mai spus-o de multe ori, dar acum nu este. Acum, dacă simțiți ceva, să nu credeți că este 100% adevărat. Este doar nevoia creierului să vă dea niște povești în care să vă prindeți și să spuneți că ”așa este, lasă că știu eu mai bine ca toată lumea”. Dar la ce vă ajută pe voi să știți mai bine ca toată lumea? Nu mai bine știți voi mai bine ca toată lumea ceva despre voi decât despre alții? 

Horoscop SĂGETĂTOR

Somn! Luna e în continuare în casa a douăsprezecea, nu aveți energie, va intra și Mercur acolo, Jupiter se va întoarce în casa a patra. Dacă știți că nu merge ceva prin casă, ăsta e momentul să interveniți și evitați în continuare să luați decizii în casă fără să vă consultați cu partenerul. 

Horoscop CAPRICORN

Dacă ați așteptat un moment să luați o decizie sau să purtați o discuție cu șefii, gândiți-vă azi sau mâine să o faceți. Faptul că Mercur va face mâine aspecte destul de puternice înseamnă că ați putea să fiți atenți, să ascultați. Astăzi trebuie să auziți și să îi ascultați pe alții. Vă ajută cu siguranță.

Horoscop VĂRSĂTOR

Sunt unele lucruri la locul de muncă care nu vă convin deloc, absolut. Dar ce să faceți, trebuie să stați acolo. Din când în când nu putem doar să plecăm pentru că ne-a zis șeful ceva. Vă perpeliți și trebuie să aveți grijă că dacă altă dată perpeleala dura zece zile, trebuie să aveți grijă ca acum să dureze o zi sau două, că nu suntem copii. 

Horoscop PEȘTI

Pentru voi, faptul că Jupiter se întoarce în semnul vostru  înseamnă că s-ar putea să primiți unele promisiuni, dar pe de altă parte aș fi puțin atentă, pentru că promisiunile astea, dacă sunt făcute prima dată între ianuarie și mai, da, acum s-ar putea să vedeți ceva palpabil, dar dacă sunt doar promisiuni care să vă liniștească, nu le credeți. 

Vezi horoscopul complet în video: 

Luna Nouă în Scorpion, marea schimbare

”Primul eveniment important al săptămânii este reprezentat de Eclipsa și Luna Nouă în Scorpion din 25 octombrie. Doamne, cum este! De ceva timp este activ careul Saturn- Uranus. Luna asta nouă este în Scorpion, Uranus în Taur, Saturn în Vărsător. Aș putea să vă spun că da, e o eclipsă importantă... să citim despre ea. Mai ales că nu se întâmplă mare lucru cu Luna Nouă în Scorpion, dar schimbă puțin vibrația, cum zic unii... și alții sau deschide un portal către recuperare, către regenerare, către a ne da seama că crizele din această lume sunt/nu sunt și ale noastre.

Este vorba despre puterea interioară, resursele pe care le avem și renaștere. Pe Luna nouă în Scorpion, o luăm de la capăt” spune astrologul Daniela Simulescu. Dar, fiind activ careul Saturn - Uranus, ”schimbarea vine tot timpul printr-o durere, o suferință”, atenționează astrologul DCNews și Astrosens. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel