Horoscop 26 noiembrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Aveți din nou ÎNCREDERE în voi și în ceilalți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels / Horoscop 26 noiembrie
Pexels / Horoscop 26 noiembrie
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Treaba stă în felul următor. Aveți dor de ducă și nici nu ar fi bine să stați prin casă. Cu cât stați mai mult prin casă și pe acasă, cu atât o să vă enervați și o să vă înfuriați și o să comentați și o să vă certați cu toată lumea. Dacă vă plimbați și până la magazin sau până în parc și faceți vizite, e un weekend minunat de vizite. Altfel o să stați în casă și o să vă enervați. 

Horoscop SCORPION

Profitați cât mai este Marte în semnul vostru. Cu Marte aici, vine weekendul și v-a fost frică să contactați o persoană. Folosiți weekendul, contactați-o, fie că vă place, fie că nu, vă trebuie contactul cu persoana respectivă. Poate că ați evitat să luați o decizie, legată de familie, legată de voi, de unde locuiți, de casă. Weekendul acesta puteți lua decizia respectivă. Poate că v-a fost frică să faceți o investiție, să cheltuiți niște bani, dar weekendul acesta aveți curaj. Folosiți-l pe Marte. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Conjuncția se petrece în semnul vostru. Vreți să spuneți multe, dar nu vă găsiți cuvintele. De aceea este un weekend minunat să îi ascultați și pe ceilalți, să stați în poziția de ascultător, de observator și să vorbiți mai puțin. E adevărat că Mercur acolo în semnul vostru vrea să fie el primul, să zică el primul, dar sunteți un bun ascultător. Și puțină liniște, puțină concentrare, puțină izolare nu v-ar strica.

Horoscop CAPRICORN

Să vorbim de Venus, care este în semnul vostru, că nu am mai vorbit de acest lucru de ceva timp. Trecând peste faptul că avem conjuncția Mercur - Soare în casa a XII-a, v-am spus ieri, vin amintiri, vă năpădesc, vă ia trecutul prin surprindere, dar trecem peste. Venus este în semnul vostru și vine un weekend și ce îi place lui Venus? Să se simtă bine! Și voi trebuie să faceți asta.

Horoscop VĂRSĂTOR

Această conjuncție între Soare și Mercur vă va transforma în niște ființe mai superficiale, ați vrea să ia alții decizii pentru voi. E adevărat că e Marte în casa a X-a, dar parcă zilele următoare ați vrea să ia alții decizii pentru voi. E mai bine așa, pentru că procesul decizional implică un efort suplimentar, iar voi poate că l-ați tot făcut în ultimul timp cu Marte în casa a X-a.

Horoscop PEȘTI

Să vorbim despre un aspect, de faptul că Venus e în casa XI-a. E foarte bun acest tranzit. Veți vedea cu încredere toate propunerile pe care le primiți. Nu mai sunteți suspicioși, nu mai sunteți bănuitori, nu vă mai gândiți că cine știe ce se întâmplă. Aveți încredere în ceilalți și asta înseamnă că începeți să aveți și încredere în voi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel