Data publicării:

Horoscop 26 iunie - 2 iulie 2023. Zodia care simte nevoia să fie efervescentă / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a oferit previziunile zodiei Berbec pentru săptămâna 26 iunie - 2 iulie 2023.

„Să ne uităm la ce ne rezervă săptămâna viitoare. Aș putea să o definesc că este săptămâna lui Venus. Nu face multe aspecte, dar are două care ne vor pune pe gânduri și cred că ne pregătește puțin de retrogradarea care va începe pe data de 23 iulie.

Pe 27 iunie Mercur iese din semnul Gemenilor și intră în semnul Racului. Cât stă aici, vom fi mai pe toane. Vom apela foarte mult la amintirile noastre și Mercur în Rac are și capacitatea de a se plânge, de a reproșa, de a nu spune de fapt ceea ce îl deranjează. Atunci când Mercur trece prin Rac vom începe să ne supărăm pe tot felul de chestii, dar nu vom spune cu adevărat ceea ce ne doare. E foarte bun pentru memorie, pentru a apropia emoțiile de cuvinte și este și foarte creativ, Mercur în Rac. Discuțiile cu familia devin importante.", a spus Daniela Simlulescu. 

Berbec/Ascendent în Berbec

„Avem pe Venus care își face de cap în casa a 5-a unde îl avem pe Marte și pe Lilith. Unii dintre voi s-ar putea să simțiți nevoia să fiți precum o șampanie, să explodați și să fiți efervescenți, dar unii dintre voi s-ar putea să fiți mai liniștiți sau efectiv să disprețuiți excesul de zel al celorlalți. Depinde unde vă încadrați.

Un lucru e sigur: nevoia de respect, trebuie respectată.

După cum spuneam în emisiunea despre Venus în Leu, adevărata monedă de schimb este respectul. Dacă nu vă simțiți respectați într-o relație de prietenie, într-o relație profesională, într-o relație afectivă, e cazul să vă puneți întrebări de ce se întâmplă acest lucru și cum puteți să schimbați, nu persoana cealaltă, nu faptele ei, ci pe voi.

Să vă gândiți, să meditați, cum fac, cum pot eu să nu mai ajung în situația respectivă. Plus că Mercur în casa 4-a se întâlnește cu Soarele, face și trigonul cu Saturn, bineînțeles, e nevoie de o liniștire a emoțiilor, o ancorare, să stați undeva și să simțiți ce este bine, ce nu este bine.

Să știți că intuiția are foarte multe daruri pentru voi săptămâna viitoare, trebuie doar să o lăsați să funcționeze.

Relațiile cu copiii pot fi complicate, dacă aveți, iar pentru cei care vă doriți copii, e o perioadă bună să vă gândiți mai serios la asta, dar dacă lucrurile nu se întâmplă atât de repede precum v-ați dorit voi, nu înseamnă că trebuie să vă lăsați, ci trebuie să mai căutați și alte resurse.”, a spus Daniela Simlulescu. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel