Data publicării:

Horoscop 25 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va trece prin niște crize. Trebuie să te bazezi doar pe tine!

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Luna traversează semnul Peștilor și face aspecte bune cu Soarele, Marte, Mercur, Jupiter și Uranus. Vom lăsa emoțiile să se manifeste în mod armonios. Nu uitați că ne apropiem de ultima eclipsă din 2023! Cea de lună de pe 28 octombrie, când vom avea și o Lună Plină în Taur. S-ar putea să fim nevoiți să luăm unele decizii pe care le-am tot amânat. 

BERBEC

Este o perioadă foarte bună pentru introspecţie, pentru reflecţie, pentru a sta să îţi dai seama care îţi este puterea interioară, pentru că vor fi şi crize în următoarele zile şi, dacă nu îţi găseşti punctul acela pe care să te bazezi înăuntrul tău, va fi destul de rău.

TAUR

Îţi vei calcula resursele mai mult în raport cu ceilalţi, însă adevărul este că trebuie să te întorci la tine. Tu eşti mai mult în pierdere, dacă te duci spre ceilalţi, nu vei câştiga nimic. Mai întâi, oferă-ţi ţie şi vei câştiga şi de la alţii, apoi.

GEMENI

Limba voastră va fi ca cea a unei soacre, în zilele ce urmează. Aveţi urgenţa de a spune, de a comunica, nu staţi locului. Nu prea controlaţi ce se întâmplă. Sunteţi foarte stresaţi, nu ştiţi de ce. Este un stres permanent.

RAC

Săptămâna nu este atât de neplăcută. Trebuie să învăţaţi să oferiţi ca să primiţi. Mai întâi dai şi pe urmă primeşti. Nu trebuie să dai ca să primeşti de la aceeaşi persoană. S-ar putea ca Universul să trimită pe altcineva.

LEU

Nu vă plictisiţi deloc. Nu aveţi timp nici să respiraţi şi, într-un fel, este mult mai bine pentru voi.

FECIOARĂ 

Voi aveţi nevoie să fiţi mai blânzi cu propria persoană. Este cazul să vă potoliţi, să vă liniştiţi şi să faceţi un pas în spate când totul devine prea dur.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel