Horoscop 25 octombrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un nativ trebuie să fie mai obiectiv în relațiile sale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Unsplash (Dragan Bakaric Smilevski)
Sursă foto: Unsplash (Dragan Bakaric Smilevski)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii

Horoscop BALANȚĂ

Luna nouă se petrece în casa a doua. Cu ce vine? Cu cheltuieli! De acum și până la următoarea eclipsă o să fie niște cheltuieli și pentru voi și pentru alții și nu le vedeți clar. Pregătiți-vă buzunarele. Vă spuneam înainte de weekend, dacă nu ați cheltuit atunci pentru voi, nici că mai apucați. Poate, cine știe, azi o să o faceți. 

Horoscop SCORPION

Vi se pune pata pe ceva sau sunteți orbiți de ceva, sunteți între cele două situații. Oricum, eclipsele alea sunt destul de revelatorii. Veți trece în următoarele două săptămâni prin tot ce nu ați trecut în ultimul an. Veți fi luați într-un malaxor de sentimente și de emoții. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Dormiți azi cât puteți, vedeți ce visați. Dacă ar fi să vă gândiți, prioritatea voastră este somnul, mai ales că Jupiter, guvernatorul vostru își pregătește schimbarea, ceea ce înseamnă că sunteți epuizați. Dormiți cât se poate de mult. Trebuie!

Horoscop CAPRICORN

Luna nouă se petrece pe casa a unsprezecea. Unii dintre prieteni poate că mai sunt buni, iar alții nu, dar dacă nu mai sunt buni, nu le scoateți ochii, că nu mai vreți să ieșiți cu ei. Dacă voi v-ați dat seama că nu vă mai funcționează prieteniile respective, gândiți-vă așa: cu oamenii ăștia mai ies, dar cu oamenii ăștia nu mai ies. Simplu!

Horoscop VĂRSĂTOR

Luna nouă se petrece în casa a zecea cu eclipsa. Relația voastră față de autorități sau autoritatea voastră față de anumite persoane trebuie să se schimbe, mai ales dacă sunteți șef. Dacă până acum erați prea permisivi, de acum încolo trebuie să fiți mai atenți. Sau dacă până acum relația cu șefii se presupunea că e una bună, deveniți mai obiectivi. Adică spuneți, astea sunt condițiile mele, astea sunt limitele mele, cu astea lucrez. Dacă vă convine, bine, dar dacă nu, tot la fel. 

Horoscop PEȘTI

Eclipsa și luna nouă se petrec pe casa a noua. Este o perioadă bună de învățare, de studiu, de călătorii, de drumuri, de dor de ducă, de filosofie și de acumulare de informații. Vedeți că sunteți foarte predispuși la dezinformare. Întrebați mai mulți oameni când aflați o informație. 

Luna Nouă în Scorpion, marea schimbare

”Primul eveniment important al săptămânii este reprezentat de Eclipsa și Luna Nouă în Scorpion din 25 octombrie. Doamne, cum este! De ceva timp este activ careul Saturn- Uranus. Luna asta nouă este în Scorpion, Uranus în Taur, Saturn în Vărsător. Aș putea să vă spun că da, e o eclipsă importantă... să citim despre ea. Mai ales că nu se întâmplă mare lucru cu Luna Nouă în Scorpion, dar schimbă puțin vibrația, cum zic unii... și alții sau deschide un portal către recuperare, către regenerare, către a ne da seama că crizele din această lume sunt/nu sunt și ale noastre.

Este vorba despre puterea interioară, resursele pe care le avem și renaștere. Pe Luna nouă în Scorpion, o luăm de la capăt” spune astrologul Daniela Simulescu. Dar, fiind activ careul Saturn - Uranus, ”schimbarea vine tot timpul printr-o durere, o suferință”, atenționează astrologul DCNews și Astrosens. 

Perioada dintre eclipse, 25 octombrie și 8 noiembrie, se anunță foarte importantă, punctează Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel