Horoscop 26 noiembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Weekend minunat pentru o zodie. Schimbare benefică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

"Vom avea două aspecte cu Nodul Sud, unul cu Soarele, altul cu Mercur. Aspectele la Nodul Sud sunt tipare pe care le-am preluat și le ducem în spate, în mod inconștient. Nu le-am construit sau dobândit noi neapărat, dar ar fi cazul să fim atenți să ne dăm seama cum reacționăm, dacă suntem pregătiți să ne detașăm și să nu mai luăm totul personal. Vestea bună este că ne schimbăm un pic atitudinea față de viață. Dacă până acum am fost gata-gata să explodăm, din cauza Scorpionului, ne ducem puțin către Săgetător. Luni, 22 noiembrie, Soarele intră în Săgetător și vom vedea că trecem de la energia de Scorpion, unde sunt și Marte și Mercur, la o energie mai optimistă, a Săgetătorului.” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, în emisiunea despre horoscopul săptămânal. 

Sextilul (unghi de 60 de grade între două planete) între Venus în Capricorn și Marte în Scorpion își face puternic simțită prezența, de luni până în 1 decembrie. E un aspect armonios, care vine cu iubire, valoare, acțiune, ajută la stabilitatea în relații, la munca pentru îmbunătățirea relațiilor.

BERBEC

Nu trageți mai mult de voi decât este cazul! Este minunat că aveţi energie, dar s-ar putea să faceți totul superficial şi, a doua zi, să fiţi supăraţi. Sunteţi destul de exigenţi cu voi. Nu vă implicaţi în toate!

TAUR

Nu vreţi să vă plimbați puţin zilele acestea, să vă ocupaţi de partea spirituală, să nu vă mai gândiţi la meschinăriile pe care le întâlniţi zilele acestea, să nu mai staţi în starea aceea de anxietate? Plimbaţi-vă, nu vă certaţi cu nimeni, nu cheltuiţi banii aiurea. Partea spirituală este cea care contează pentru voi zilele acestea. 

GEMENI

Faceţi orice zilele acestea, dar să nu fiţi singuri. Aveţi nevoie de companie, de cineva. Evitaţi să staţi cât mai singuri pentru că vă gândiţi la tot felul de prostii şi nu este bine. Este un weekend bun pentru a purta o discuţie cu un eventual partener.

RAC

Foarte multă muncă! Nu mai există nimic în viaţa voastră weekendul acesta. Vă place să vă simţiţi eficienţi, dar să nu uitaţi puţin şi de voi. Dacă apare nevoia de a vă victimiza, apare pentru că v-ați neglijat.

LEU

Weekendul acesta poate să fie minunat. Vă găsiţi ce să faceți, cum să faceți. Ar fi bine să implicaţi şi partenerul. Dacă nu există, gândiţi-vă cum să vă distraţi. Trebuie să fiţi puţin egoişti.

FECIOARĂ 

Mai uşor cu munca, zilele acestea! Mai staţi pe acasă, vedeți ce e de rezolvat, sunaţi-vă rudele, mai aflaţi una alta. Aveţi nevoie de relaxare, zilele acestea.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel