Horoscop 25 noiembrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Unii nativi vor fi FOARTE vorbăreți azi
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Să știți că poate să pară o zi superficială, dar câteodată avem nevoie de genul acesta de zile. Conjuncția lui Mercur cu Nodul Sud în casa a III-a, avem acolo și Soarele, avem Jupiter și Saturn în casa a V-a, Venus e și ea pe acolo, în casa a IV-a, lângă Pluto. Este o zi din aceea în care nu trebuie să vă prăjiți creierul, nu trebuie să vă chinuiți, nu trebuie să exagerați pentru nimic. Lăsați ziua asta simplă, așa.

Horoscop SCORPION

Conjuncția lui Mercur cu Nodul Sud. Poate la un moment dat ați avut o idee despre cum să procedați pe partea financiară și nu ați aplicat-o, dar dintr-o dată vă hotărâți să o faceți. Acesta e momentul în care să vă gândiți la lucrurile acestea și poate să și comunicați sau să citiți despre ce vă doriți. Sunt foarte multe articole acum pe internet legate de educația financiară, indiferent de vârsta pe care o avem, putem să învățăm asta.

Horoscop SĂGETĂTOR

Vreți să fiți ascultați astăzi, e foarte greu, sunteți foarte vorbăreți, activi, obositori pentru unii, dar trebuie să vă spuneți punctul de vedere și trebuie să îl susțineți, să vă faceți înțeleși. Oarecum vă doriți adepți azi, vă doriți ca oamenii să vă preia ideile și să le pună în aplicare. 

Horoscop CAPRICORN

Mercur intră pe Nodul Sud. S-ar putea să aveți niște vești mai neplăcute, sau, de ce nu, niște vești care să vă dea peste cap programul, sau să vă sperie. Azi sunteți mai temători. Niște factori declanșatori vă întorc undeva în spate și vă trezesc ceva, ceva pe care ați fi vrut să îl îngropați și să scăpați, să nu vă mai aduceți aminte. Azi o să vă bântuie amintirile. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Mercur a intrat în casa a XI-a, va face conjuncția cu Nodul Sud, este un lucru bun pentru voi. Dar mai există și alte aspecte. Venus este în casa a XII-a și vă ajută să vă împăcați cu trecutul, mai ales cel amoros și Marte încă își face veacul în casa a X-a, va afce un careu cu Jupiter. Vă face să fiți mai îndrăzneți decât ar fi cazul, dar profesional v-aș invita să fiți mai furioși chiar. 

Horoscop PEȘTI

Mercur pe Nodul Sud, în casa a X-a. Pot apărea discuții cu persoana iubită despre ce a făcut unul și ce a făcut celălalt. S-ar putea ca unul dintre voi să fie nemulțumit, să i se pară că celălalt se implică mai puțin decât este cazul într-o anumită situație. Poate i se pare, de aceea e nevoie de comunicare între voi doi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel