Horoscop 25 mai 2023: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi năpădită de amintiri dureroase. Vin toate grămadă peste tine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Soarele intrat recent în Gemeni se apropie de un careu cu Saturn din Pești. Deci este posibil ca în următoarele zile, cei mai mulți dintre noi, să resimtă o oboseală mentală puternică dar și să se îndoiască de propriile forțe. Din fericire, Luna tranzitează semnul Leului. Și ne face destul de orgolioși încât să nu abandonăm repede nicio luptă. 

BALANȚĂ

Vei fi mai flexibil la locul de muncă, însă poţi avea foarte mari probleme în discuţiile cu colegii, mai ales atunci când este vorba despre cine are dreptate şi cum are dreptate.

SCORPION

Este una dintre zilele în care te poţi confrunta cu foarte multe amintiri din copilărie, cu foarte multe nostalgii, dar, din păcate, nu cele plăcute, ci acelea care ţi-au rămas pe creier şi care doar când reapar îţi dau tot felul de senzaţii. Învaţă să te protejezi, să nu duci totul la un nivel foarte profund!

SĂGETĂTOR

Pe alocuri, vei avea senzația că familia te trage în jos, că nu te apreciază suficient, ca familia s-a înţeles cu partenerul, se uită la tine de sus şi că tu eşti nimic. Aici e vorba de cum ai crescut şi cum te raportezi la partener şi de ce simţi tu despre tine.

CAPRICORN

Munca este bună, dar făcută cu minte, nu doar de dragul de a munci. Azi, profită şi caută să faci totul într-un timp mai scurt. Fii mai leneş, fă lucrurile astfel încât să nu fie complicate şi să nu pierzi timp cu ele!

VĂRSĂTOR

Fă un test, un exerciţiu şi vei vedea că faci multe cheltuieli de dragul de a le face, că este o nevoie compulsivă să cheltuieşti. Poate înveţi ceva dintr-un astfel de experiment.

PEȘTI

Tu ai vrea să iei nişte decizii, să te implici în anumite câmpuri, ai vrea să fii privit ca un om matur, dar poate nu trebuie să te bagi în toate situaţiile. Trebuie să înveţi să jonglezi cu evenimentele vieţii şi să nu consideri că este responsabilitatea ta să te ocupi de toate.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel