Data publicării:

Horoscop 25-31 decembrie 2023. Daniela Simulescu, provocările de sfârșit de an pentru zodia Leu

Autor: Dana Mihai | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS şi redactor şef Astrosens, vine cu noi previziuni pentru Leu.

"La voi, dragii mei, această Lună plină care se petrece pe axa 6-12 vă face foarte muncitori dar și foarte leneși. Trebuie să le îmbinați în așa fel încât să treacă ziua cu bine. Să nu fiți leneși când trebuie să fiți muncitori și nici muncitori când trebuie să fiți leneși. Să nu oferiți mai multă importanță chestiunilor inutile, iar cele importante să uitați de ele și să nu le prioritizați.

Oboseala este destul de prezentă în viețile voastre, așa că dacă ați putea să nu citiți mail-urile de la serviciu în zilele libere ar fi perfect. V-aș recomanda ca atunci când mergeți în sânul familiei să nu începeți să vă lăudați cu reușitele voastre și să nu încercați nici să-i sabotați pe ceilalți când nu vă convine că ei au avut mai mult succes decât voi.

Avem un trigon Soare-Jupiter care mie îmi place foarte mult și vă ajută să fiți foarte optimiști, adică dacă lucrurile nu se întâmplă așa cum v-ați dorit voi, poate că la începutul anului 2023 aveați alte planuri cu această perioadă și nu s-a întâmplat, dar asta nu înseamnă că trebuie să deveniți victime. Fiți mai optimiști săptămâna viitoare că vă ajută.

O săptămână foarte pasională pentru că în Casa a 5-a avem conjuncție mercur retrograd-Marte, s-ar putea să vă gândiți la foști parteneri, la momente de pasiune. De altfel cred că o să fiți cei mai creativi. Aveți nevoie să fiți precum un copil, să experimentați, să vă jucați. Lecția de final de an pentru voi este cât de exigenți sunteți cu propria persoană. Jupiter își oprește retrogradarea în Casa a 10-a și cu siguranță începutul lui 2024 o să aducă mai multă claritate pe planul profesional", a explicat Daniela Simulescu, la DCNews.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel