Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 25-31 decembrie 2023. Daniela Simulescu, despre provocările zodiei Fecioară în ultimele zile din an

Autor: Dana Mihai | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS şi redactor şef Astrosens, vine cu noi previziuni pentru Fecioară.

"Vreți să vă înconjurați cu mulți oameni, cumva sărbătorile nu mai sunt cele clasice, că nu prea vreți să stați cu părinții, familia sau rudele, că acolo avem conjuncția lui Mercur retrograd, Mercur guvernatorul vostru cu Marte și v-ați certa non-stop. Le scoateți ochii, le reproșați, nu vă convine nimic, friptura n-are sare, maioneza din salata de boeuf e tăiată, astea sunt pretexte.

În spatele lor se ascunde cu totul altceva. Ce bine ar fi să stați mai puțin pe acasă. Vedeți că se mai strică una alta când vă este lumea dragă. Vă bazați pe un cuptor și exact când vă bazați pe el să vă facă acel cozonac, acel tort, nu mai merge cuptorul, ce să facem? Stați mai puțin pe acasă, plimbați-vă mai mult.

Chiar aveți nevoie de asta, știți, trebuie să rămâneți cu imaginea asta frumoasă și după sărbători. Stați departe de scandal și online și offline. Jupiter își va opri retrogradarea la sfârșitul săptămânii ceea ce înseamnă că relațiile cu partenerul pot fi mai bune, plus că Saturn este acolo și v-a mai sta mult timp", a explicat Daniela Simulescu, la DCNews.

Emisiunea integrală aici!

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel