Data publicării:

Horoscop 25-31 decembrie 2023. Daniela Simulescu, despre Balanță: Vă recomand să aveți mare grijă la chestiunile administrative

Autor: Dana Mihai | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS şi redactor şef Astrosens, vine cu noi previziuni pentru Balanță.

"Venus o să facă o schimbare, dar până o să facă schimbarea, știți ce se întâmplă? Cheltuiți și cheltuiți și tot cheltuiți și sunteți pe drumuri și uitați și pe ultima sută de metrii și trebuie să dați telefoane, vă agitați că trebuie să vă țineți de niște promisiuni și iarăși se amâna, se întârzie, nu găsiți, se închid magazine, așa este toată săptămâna.

Problema este că s-ar putea să existe anumite discuții cu partenerul în ceea ce privește zona financiară, poate pentru că nu v-ați pregătit din timp și cheltuiți peste măsură și partenerul se supără. O să fiți pe drumuri, vă recomand să aveți mare grijă la chestiunile administrative, conjuncția Marte-Mercur în Casa a 3-a poate să vă aducă mici incidente și mici neînțelegeri în câmpul comunicării.

Se mai strică una alta, așa se întâmplă când Mercur e retrograd, spui una, se înțelege alta, trimiți un mail și nu ajunge. Asigurați-vă că dacă vă luați o zi liberă de la serviciu, să aveți terminat totul și că nu lăsați nimic în urmă că exact când o să vă fie lumea mai dragă s-ar putea să primiți un telefon și vi se taie tot cheful", a spus Daniela Simulescu, la DCNews.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel