Data publicării:

Horoscop 25-31 decembrie 2023. Daniela Simulescu: Berbecii mai bine fac un pas în spate

Autor: Dana Mihai | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @Allexxandar
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @Allexxandar
Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a venit cu noi previziuni despre Berbec.  

"Dragii mei, Marte, guvernatorul vostru, este destul de afectat în zilele ce urmează, face careu cu Neptun și nu ne bucurăm deloc pentru asta. Ce vă invit să faceți? Să stați în banca voastră cât se poate de mult! Să nu exagerați cu discuțiile despre cine are dreptate, dacă se poate să călătoriți cât mai puțin.

Este adevărat Marte este în Casa a 9a și zice: Hai pe drum! Încercați să prioritizați, nu faceți 15 mii de drumuri pentru a rezolva o chestie, încercați să mai amânați. Gândiți-vă cât mai stă Mercur retrograd, nu e cazul să vă dați peste cap, nu e bine să forțați nimic.

Cu cât simțiți că trebuie să forțați un lucru sau să vă chinuiți, înseamnă că nu e să fie. Mai bine faceți un pas în spate și sunteți mai filozofi și pragmatici în același timp. Cumva trebuie să le combinați. Încercați să nu trageți de voi la serviciu și să nu faceți ravagii nici în zona financiară, pentru că există o tendință.

Știți ce e riscant pentru voi acum? Să "bușiți" mașina sau orice altceva. Evitați pe cât posibil", a explicat Daniela Simulescu, la DCNews.

Vezi emisiunea integrală AICI

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel