Horoscop 24 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Ai grijă cu cine vorbești despre viața ta! Zodia care trebuie "să mai pună lacăt"
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (cottonbro)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (cottonbro)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Ne racordăm ușor ușor la energia Soarelui și a lui Venus în Scorpionului. În plus, apropierea de Eclipsa de Soare/Luna nouă din același semn zodiacal ne va arăta ce paletă de emoții putem avea într-o singură zi. Jupiter se va întoarce în Pești, iar Marte se pregătește să retrogradeze în semnul Gemenilor. Deci, deși ziua aceasta nu este marcată de unele evenimente importante, va fi doar calmul de dinaintea furtunii. 

BERBEC

Trebuie să ai grijă cât din resursele tale oferi celorlalţi. Ai grijă cât spui şi cum spui. Pune puţin lacăt! Învaţă să dai mai puţin de la tine. Mai puţin de la tine, mai mult de la alţii.

TAUR

Trebuie să fii mai atent la relaţii în următoarele două săptămâni. Fii atent şi la tine, pentru că multe dintre acţiunile partenerului are legătură şi cu unele dintre acţiunile tale.

GEMENI

Ai mare grijă la nevoia de a te retrage. Sunt discuţii cu colegii la locul de muncă, nişte crize, nişte situaţii, nişte greşeli. Nu lua aceste evenimente ca şi cum ar fi sfârşitul lumii.

RAC

Nu ar strica să îţi schimbi atitudinea faţă de copii sau să fii atent la cum şi-au schimbat ei atitudinea faţă de tine. Ţi-ar prii să îţi planifici nişte călătorii pe care doreai să le faci şi nu le-ai făcut sau vei fi nevoit să amâni sau să anulezi.

LEU

Fii atent, până pe 8 noiembrie, la echilibrul dintre viaţa profesională şi cea personală, că s-ar putea să fugi de una şi să te afunzi în cealaltă, apărând neplăceri.

FECIOARĂ 

Ai putea să îţi faci nişte cheltuieli. Dacă vrei, să te gândeşti ca la un ultimatum.  

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Ce aduce semnul Scorpionului pentru fiecare zodie? 

 

Berbec/ Ascendent în Berbec: Astrele nu vă dau pace! 

Soarele va tranzita casa a 8-a. Deci focusul se va duce către supraviețuire, recăpătarea puterii și a controlului, dar și pe aspectele mai ascunse. De asemenea, resursele împărțite cu alții vor fi aduse în discuție. Că este vorba de banii partenerului, de taxe sau impozite, astrele nu vă dau pace până pe 22 noiembrie. 

Taur/ Ascendent în Taur: Va trebui să fii mai prezent! 

Soarele va tranzita casa a 7-a. Relațiile și parteneriatele vor primi atenție, dorită sau nu. Va trebui să fii mai prezent în relația de cuplu sau să îți dai seama dacă persoana iubită și-a modificat comportamentul sau nu. Pentru cei singuri, pot apărea nenumărate posibilități, exact acolo unde nu s-ar fi așteptat. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni: Nu face totul la extreme! 

Soarele va tranzita casa a 6-a. Sectorul muncii, al sănătății, dar și al modului în care gestionați stresul. Și oarecum, toate aceste trei domenii parcă sunt legate, nu ți se pare? Cu alte cuvinte, cu cât îl vei neglija pe unul dintre acestea, cu cât celelalte vor avea de suferit. Încearcă să nu faci totul la extreme. 

Rac/Ascendent în Rac: Crizele copiilor te pun pe jar!

Soarele tranzitează casa a 5-a. Unele crize ale copiilor, indiferent de natura acestora, te vor pune pe jar. Indiferent că sunt mici sau adulți în toată firea. Aceștia au nevoie de atenția ta, însă nu și de cineva autoritar. Poate până pe 22 noiembrie, înveți să îți oferi singur validare. Prin activitățile care îți bucură sufletul. 

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel