Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 24 octombrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător. Zodia care vrea să-și schimbe viața. O faci pentru fericirea ta sau pentru alții?

Autor: DCNews Team | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Soarele din Scorpion face un trigon cu Saturn din Pești. Trigonul este considerat, din punctul de vedere al teoriei astrologice, un aspect benefic. Însă orice aspect care îl implică pe Saturn are și părți frustrante. Întârzieri, limite, amânări. De data aceasta, trigonul fiind pe semne de apă, vom avea un mod pragmatic de a ne analiza emoțiile. Doar pe ale noastre. Însă ne va fi greu să ne dăm seama ce simt ceilalți. De un lucru vom fi siguri: vom evita emoțiile. 

BALANȚĂ

Este o zi în care mai puteţi înfrâna din cheltuieli, vă mai limitaţi, vă dați seama că nu puteţi să cheltuiţi banii pe care îi veţi face, ci din banii pe care îi aveţi.

SCORPION

Tu pentru ce vrei să îţi schimbi viaţa? Pentru că ţi-au spus alţii sau pentru că vrei tu să fii fericit pe bune?

SĂGETĂTOR

Staţi acasă, dormiţi, odihniţi-vă. Nu luaţi ore suplimentare şi încercaţi să terminaţi mai repede să vă duceţi să dormiţi.

CAPRICORN

Sunteţi oamenii cei mai pragmatici şi îi ajutaţi şi pe cei din jur. Aveţi un anturaj şi s-ar putea să vină cineva să vă zică o problemă şi voi să o vedeţi din altă perspectivă care, pe moment, va părea mai dificilă, dar este câştigătoare.

VĂRSĂTOR

Nu obţineţi repede veniturile, resursele pe care vi le doriţi, dar nu disperaţi! Dacă lucraţi undeva şi trebuie să negociaţi, fiţi mai înţelepţi, mai diplomaţi.

PEȘTI

Încercaţi să fiţi mai elevaţi, astăzi, încercaţi să priviţi viaţa diferit, încercaţi să renunțați la orgoliu şi, dacă vreţi, puteţi să vă plimbaţi şi să vedeţi ce oameni, ce peisaje vedeţi. Nu neglijaţi educaţia!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel