Horoscop 24 octombrie 2022. Previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Ultimatum pentru o zodie: Trebuie să pierdeți ceva
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels/ Horoscop 24 octombrie
foto pexels/ Horoscop 24 octombrie
Iată ce aduce ziua de 24 octombrie 2022 pentru nativii Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Ziua de 24 octombrie vine după intrarea Soarelui în Scorpion și înainte de Eclipsa și Luna Nouă din 25 octombrie 2022. 

Iată previziunile pentru nativii Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești: 

Horoscop 24 octombrie 2022 Balanță 

Luna Nouă se petrece mâine în casa a doua. Pentru mulți dintre voi s-ar putea să vină cu o nouă sursă de venit, o nouă cheltuială sau o altă valoare legată de propria persoană. 

Horoscop 24 octombrie 2022 Scorpion

Luna Nouă se petrece în semnul vostru, unde s-au mutat și Soarele și Venus. Ne apropiem și de intrarea lui Mercur în semnul vostru. Pe moment, s-ar putea să vă simțiți neauzit. Vă victimizați, vă supărați, dar mai bine gândiți-vă ce ați putea să faceți nou în viață, ceva nou, micuț. 

Horoscop 24 octombrie 2022 Săgetător

Jupiter, guvernatorul vostru, se pregătește să schimbe semnul, s-ar putea să simțiți un ultimatum, să ziceți că n-ați ajuns să vă cumpărați un palton sau n-ați ajuns să jucați fotbal cu băieții și acum vreau să le fac, dar n-am timp. Senzația e foarte neplăcută, vă arată că trebuie să pierdeți ceva dacă ați câștigat ceva. 

Horoscop 24 octombrie 2022 Capricorn

Marte se pregătește să retrogradeze în casa a șasea. Din 20 august, relațiile cu colegii, sănătatea, problemele cu animalele și stresul sunt în prim-plan. Trebuie să învățați să le gestionați. 

Horoscop 24 octombrie 2022 Vărsător

Luna Nouă se petrece în casa a zecea, de mâine Jupiter se întoarce în casa a doua, Marte retrogradează în casa a cincea, ceea ce mă face să cred că vor urma schimbări pe partea profesională. Aveți grijă să nu mai repetați greșelile din trecut. 

Horoscop 24 octombrie 2022 Pești

E o perioadă foarte bună să vă plimbați, măcar cu mintea, să citiți, să învățați, să vă înscrieți la un curs, e foarte important să vă țineți mintea ocupată. 

Nu uita să asculți și la zodie și la ascendent: 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, anunță o ”săptămână istorică” cu trei evenimente astrologice. 

”Primul eveniment important al săptămânii este reprezentat de Eclipsa și Luna Nouă în Scorpion din 25 octombrie. Doamne, cum este! De ceva timp este activ careul Saturn- Uranus. Luna asta nouă este în Scorpion, Uranus în Taur, Saturn în Vărsător. Aș putea să vă spun că da, e o eclipsă importantă... să citim despre ea. Mai ales că nu se întâmplă mare lucru cu Luna Nouă în Scorpion, dar schimbă puțin vibrația, cum zic unii... și alții sau deschide un portal către recuperare, către regenerare, către a ne da seama că crizele din această lume sunt/nu sunt și ale noastre. Este vorba despre puterea interioară, resursele pe care le avem și renaștere. Pe Luna nouă în Scorpion, o luăm de la capăt” spune astrologul Daniela Simulescu. Dar, fiind activ careul Saturn - Uranus, ”schimbarea vine tot timpul printr-o durere, o suferință”, atenționează astrologul DCNews și Astrosens. 

Perioada dintre eclipse, 25 octombrie și 8 noiembrie, se anunță foarte importantă, punctează Daniela Simulescu.

În 27 octombrie, Mercur face un trigon cu Marte, care ne dă putere, curaj de a ne exprima, dar și un careu cu Pluto, prin care ne impunem ideile, fiind puțin totalitariști. Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel