Horoscop 24 noiembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se bucură să muncească astăzi
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la Andrea Piacquadio, Pexels
Fotografie de la Andrea Piacquadio, Pexels
Iată cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii. 

Horoscop BERBEC

Tu astăzi trebuie să fii precum un căluţ. Astăzi să nu te lipeşti de nicio etichetă neplăcută, Orice balast, orice este meschin, trebuie să te debarasezi de ele. Cu cât eşti mai liber, mai filozof, cu atât îţi merge mai bine. De altfel, astăzi poţi să planifici chiar o călătorie pentru perioada următoare, unde să şi înveţi, să şi vizitezi ceva. 

Horoscop TAUR

O zi foarte bună pentru a fi mai optimist pe plan financiar, pentru a-ţi permite să fii mai încrezător în situaţia ta, să nu te mai judeci atât de mult. Astăzi permite-ţi să nu mai fii atât de dur cu tine. 

Horoscop GEMENI

Luna nouă este în casa a şaptea. Poţi cunoaşte oameni noi, atât pe plan amoros cât şi profesional, sau poţi interacţiona cu oameni din trecut, dar în alt mod. Astăzi ai nevoie să râzi, să bârfeşti, să te bucuri. Jupiter în mitologie le spunea tuturor să nu bârfească, dar era foarte bârfitor. Astăzi lasă-le încolo de subiecte neplăcute. Dacă apar oameni în viaţa ta, ai încredere în ei. Nu orbeşte, dar lasă-i să te liniştească. 

Horoscop RAC

Doamne, ce o să îţi placă să munceşti astăzi. Dar să nu te victimizezi, că nu poţi să le faci pe toate, că nu te ajută nimeni. Astăzi, munca pentru tine produce bucurie, voie bună, satisfacţie. Şi mai ştii ce produce bucurie? Îngrijirea propriei persoane. Mănânc, dorm, mă plictisesc, mă joc. fac ceva ce îmi place. 

Horoscop LEU

E una dintre zilele cele mai bune pentru tine. Pentru că te poţi simţi iarăşi copil azi, te poţi alinta, te poţi fâstâci. Te poţi juca prin casă, poţi face mişto, poţi fi romantic, poţi flirta. Ca o fiinţă pusă pe şotii! 

Horoscop FECIOARĂ

Jupiter îşi opreşte retrogradarea în casa a şaptea. De acum încolo, nu trebuie să fii mama răniţilor, nici în cazul relaţiilor noi, nici în cazul celor vechi. Această Lună nouă în săgetător îţi aduce patru planete în casa a patra. Gândeşte-te că ai patru camere în casă şi trebuie să te ocupi de fiecare cameră, la propriu figurat. În dormitor schimbi lenjeria, pe hol ştergi oglinda, etc. Astăzi trebuie să deretici, trebuie să te ocupi de fiecare cămăruţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel