Horoscop 24 noiembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Discuții grele pentru o zodie. Familia suferă!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

"Vom avea două aspecte cu Nodul Sud, unul cu Soarele, altul cu Mercur. Aspectele la Nodul Sud sunt tipare pe care le-am preluat și le ducem în spate, în mod inconștient. Nu le-am construit sau dobândit noi neapărat, dar ar fi cazul să fim atenți să ne dăm seama cum reacționăm, dacă suntem pregătiți să ne detașăm și să nu mai luăm totul personal. Vestea bună este că ne schimbăm un pic atitudinea față de viață. Dacă până acum am fost gata-gata să explodăm, din cauza Scorpionului, ne ducem puțin către Săgetător. Luni, 22 noiembrie, Soarele intră în Săgetător și vom vedea că trecem de la energia de Scorpion, unde sunt și Marte și Mercur, la o energie mai optimistă, a Săgetătorului.” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, în emisiunea despre horoscopul săptămânal. 

Sextilul (unghi de 60 de grade între două planete) între Venus în Capricorn și Marte în Scorpion își face puternic simțită prezența, de luni până în 1 decembrie. E un aspect armonios, care vine cu iubire, valoare, acțiune, ajută la stabilitatea în relații, la munca pentru îmbunătățirea relațiilor.

BERBEC

S-ar putea ca tu să fii acela care oferă o soluţie îndrăzneaţă, acasă sau la serviciu. Vezi lucrurile diferit. Nu ai mai vrea să stai de vorbă cu toată lumea, să asculţi toate bârfele, să te implici în toate evenimentele. Îţi dai mai multă importanţă. Poate chiar vrei să înveţi lucruri noi.

TAUR

Începe o perioadă minunată pe tot ce înseamnă bani, investiţii. Vor apărea şi numite discuţii mai spinoase, despre subiecte care nu vă plac, oameni din familie care suferă.

GEMENI

Trebuie să vorbiţi cu partenerul, trebuie să adresaţi subiectele care nu vă plac. Aveţi nevoie să surprindeţi anumite detalii care vă vor aduce un alt tablou al situaţiei în care vă aflaţi. 

RAC

Veţi discuta cu colegii. Dacă aveţi nevoie de înţelegere, Mercur chiar vă ajută. Gândiţi-vă la problemele de sănătate pe care le ignoraţi. 

LEU

Începe o perioadă pentru flirt, pentru discuţii, pentru umor, pentru comedie, pentru tatonare. Poate veţi dori să vă faceţi o pensie privată, să puneţi bani de-o parte sau să investiţi.

FECIOARĂ 

Veţi comunica mai bine nevoile pe care le aveţi, dorinţele, emoţiile. Nu vă mai este atât de frică să vă expuneţi celor din jurul vostru. Îţi doreşti să capeţi o stabilitate pe care să poţi construi. Dacă vă doriţi o relaţie sănătoasă, iubirea la care visaţi, este nevoie să vă stabilizaţi emoţional, să vă găsiţi un interior puternic pe care să vă puteţi baza.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel