Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 24-30 aprilie 2023. Daniela Simulescu: Situații deranjante pentru o zodie. Vă recomand multă comunicare / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a spus prin ce va trece o anumită zodie în săptămâna 24-30 aprilie 2023.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a spus horoscopul săptămânii 24-30 aprilie 2023 pentru zodia Scorpion:

„Mercur retrograd în Casa a 7-a, în apropierea lui Uranus, face o groază de aspecte și nu vine decât să vă dea peste cap toate planurile făcute cu partenerul de viață și cu partenerii din planul profesional. Apar tot felul de momente din acestea de schimbare de plan în ultimul moment, apar situații deranjante, iritante și frustrante.

Vă enervați și voi, și partenerul, dar nu e din cauza unuia sau celuilalt. Se întâmplă și sunt inerente. Ce pot să vă recomand e să comunicați. E adevărat, Mercur în Taur nu e foarte comunicativ, deci nu promiteți marea cu sarea, ci căutați și o soluție la ce ați promis că faceți. Mulți dintre voi s-ar putea să vreți să luați legătura cu foștii parteneri, că atunci când nu ies lucrurile bine, ce ziceți: Mai dau un telefon, mai dau un mesaj, mai mă gândesc...“, a spus, la DC News, astrologul Daniela Simulescu.

CITEȘTE ȘI      -      EXCLUSIV  Horoscop 24 - 30 aprilie 2023. O săptămână grea, și nu doar pentru Berbeci. Simulescu: Suntem în zile foarte complicate la nivelul astrelor

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel