Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 23 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi zguduită emoțional. Gândiţi-vă la relaţia cu familia!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Luni, 23 octombrie, Soarele intră în Scorpion. Soarele iese din semnul sociabil și diplomat al Balanței și poposește, până pe 22 noiembrie, în cel care creează crize, cere intensitate și profunzime. Trecem de la dorința a ne avea bine cu toată lumea la nevoia de a vedea totul în alb sau negru a Scorpionului. Vom căuta dedesubturile, atașamentele greu de rupt și secretele.

BERBEC

Tu va trebui să îţi calculezi foarte bine resursele, proviziile, să îţi dai seama cam cât mai ai, cât mai poţi să dai şi să păstrezi şi pentru zilele negre.

TAUR

Partenerul devine focusul tău, atenţia ta, obiectivul tău. Pentru cei singuri, este o perioadă nemaipomenită să se deschidă şi altor tipare, altor oameni. Dacă până acum nu ieşeau cu anumiţi oameni, poate acum învaţă să facă un soi de compromis.

GEMENI

Relaţiile cu colegii se intensifică, devin mult mai vizibile. Dacă până acum nu eraţi atât de interesaţi de vieţile lor, acum veţi încerca să ghiciţi, să intuiţi următorii lor paşi, ca să ştiţi ce faceţi voi.

RAC

Timp de o lună, copiii trec prin evenimente importante, trebuie să îi ajutaţi. Pentru cei care nu au copii, multă creativitate şi iubire de sine.

LEU

Baza voastră emoţională va fi puţin zguduită. Gândiţi-vă la relaţia pe care o aveţi cu familia, cu oamenii cei mai apropiaţi. De ea depindeţi enorm.

FECIOARĂ 

Trebuie să oferiţi timp şi resurse. Studiu, educaţie, călătorii, o minte mai activă. Nu o lăsaţi să stea degeaba, să fie leneşă. Trebuie să o treziţi la viaţă.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel