Horoscop 23 noiembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Planurile de viitor s-au schimbat! Pe cine se pot baza unii nativi
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Unsplash
Sursă foto: Unsplash
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BERBEC

Vreau să îți reamintești ultimele luni și demersurile făcute pentru sănătatea ta sau sănătatea altora, pentru că Jupiter fiind retrograd în apropierea lui Neptun, nu cred că ai găsit un răspuns, nu cred că ai pus punctul pe nimic și în același timp cred că a fost și multă, multă confuzie, dar cu siguranță ai învățat ceva din acea confuzie. Ei bine, de mâine va trebui să îți dai seama ce ai învățat de acolo. 

Horoscop TAUR

Retrogradarea lui Jupiter a fost în casa a unsprezecea. Planurile tale de viitor nu au mai fost în ultimele săptămâni așa cum erau la începutul anului. Probabil că unii prieteni au dispărut din viața ta, te-au ajutat alții și nu mai știi pe cine să te bazezi de acum încolo. Sunt ferm convinsă că știi pe cine să te bazezi, dar îți este frică să alegi, dar de mâine încolo, fără nicio teamă, du-te înainte și mergi cu acei oameni care au fost alături de tine exact când aveai nevoie. 

Horoscop GEMENI

Jupiter își oprește retrogradarea în casa a zecea. Sunt ferm convinsă că nu ți-au convenit niște chestii pe plan profesional în ultimul timp, dar nici nu ai avut ce să faci. De acum încolo s-ar putea să fii mai optimist și mai încrezător și nu doar pe plan profesional, ci și pe plan relațional, pentru că Jupiter guvernează casa a șaptea. 

Horoscop RAC

Jupiter a fost retrograd în casa a noua. Unde a fost indecizia ta legată de niște călătorii, legată de niște cursuri sau alte forme de învățământ. Unde te-ai băgat și ai simțit că nu ești în stare și nu poți. Jupiter își oprește retrogradarea mâine și nu o să mai fiți așa temători.

Horoscop LEU

Unde s-au dus banii în ultimele săptămâni, unde i-ai pierdut? Unii bani i-ai pierdut, i-ai investit în ceva și nu îi mai recâștigi, dar de mâine ar trebui să îți reconsideri poziția față de asemenea evenimente, cursuri sau obiecte. S-au dus niște bani, iar data viitoare să nu mai dai banii pe același produs sau serviciu. 

Horoscop FECIOARĂ

Relațional, de câteva săptămâni sau tot anul nu ai știut pe ce lume trăiești, mai ales cei singuri. Oriunde au încercat, nu a ieșit nimic, nu au găsit pe nimeni, nu s-a întâmplat nimic. De mâine s-ar putea ca lucrurile să fie mai simple. Stai tu cu tine și gândește-te ce îi atrage către tine pe acei oameni. 

"Câteodată ai nevoie de ani ca 2023 să te hotărăști și tu la ceva. Și nu neapărat că te împing apropiații sau societatea să iei o decizie. Este vorba de tine. Și asta va fi cea mai mare provocare! Dar să vezi cum stă treaba. Marte, planeta acțiunii și a motivației, stă în semnul tău până pe 25 martie. Și știi ce nu îi place lui Marte? Victimizarea, scuzele și comparația cu alții. În primă fază, vine cu furie, cu pierderea răbdării, cu frică și cu un nivel crescut de agresivitate. Apropiații vor rămâne uimiți de curajul pe care îl vei dobândi. De modul în care îți vei reclama independența. Și știi cum începe schimbarea? Cu pași mici. Jupiter va tranzita casa planurilor pentru viitorul apropiat până pe 16 mai, timp suficient capeți încredere", transmite Daniela Simulescu. Vezi mai multe despre zodia GEMENI AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel