Horoscop 23 iulie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Odihna și somnul sunt 2 lucruri diferite, nu le încurcați!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels / Horoscop 23 iulie
Pexels / Horoscop 23 iulie
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Luna plină vouă vă priește. Activează casele V-XI, pentru distracții, petreceri, evenimente, petrecut timpul cu copii, asta merge foarte bine pentru voi. Încă o dată vă atrag atenția cu Venus în casa a XII-a, în opoziție cu Jupiter, în ce relații vă băgați, mai ales dacă ieșiți în oraș astăzi și mergeți la un eveniment, iar într-un colț stă o persoană mai misterioasă, mai enigmatică și vi se spune „e cam periculoasă persoana aia, are un trecut cam dubios, vouă să nu vi se aprindă beculețele și să alergați după ce nu trebuie să alergați. Grijă mare acolo. 

Horoscop SCORPION

Luna plină se petrece în casa a IV-a, poate vreți să faceți ceva prin casă sau poate vizitați familia. Dacă ar fi să mă întrebați pe mine, eu mai degrabă aș munci pentru casă, m-aș ocupa de grădină, m-aș ocupa de un grătar, m-aș ocupa să schimb perdelele, să spăl podeaua, să scutur covoarele, adică e un weekend bun pentru asta și stați acasă, dacă nu sunteți în concediu. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Plimbări, domnule! Luna plină asta activează, axa III-IX. Pot fi plimbări și din acestea, de scurtă durată, vizite, puteți să fiți oaspeți, puteți să fiți și gazde și oaspeți, puteți să plecați și în călătorii mai mari. Nu prea vreți voi să stați pe acasă, așa că nu prea are rost. Cine știe, poate cei singuri întâlnesc niște persoane mai interesante. 

Vezi și: Horoscop 23 iulie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia atacată de cei dragi. Gust amar și dezamăgire

Horoscop CAPRICORN

Luna plină se petrece pe axa II-VIII. La voi e vorba de banii, dar nu numai de banii voștri, ci și de banii celorlalți, cât sunteți și voi dispuși și ceilalți să investiți în absolut orice, inclusiv într-o înghețată să ne înțelegem, poate sunteți undeva într-o vacanță pe plajă și unul are un buget, unul are un buget și mâine când trebuie să cumpărați ceva, fiecare trage de bugetul lui cum poate mai bine. Negocierile sunt și bine aspectate, dar să știți că aveți darul vorbitului, în weekend dacă vreți să convingeți pe cineva, tocați-i, că reușiți. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Luna plină se petrece în semnul vostru. Sunteți protagoniști, dar nu o să vă simțiți foarte...ceva nu e adecvat în weekendul ăsta, iar cei care aveți relații care scârțâie, o să le vedeți scârțâind și mai mult în acest weekend. Și dacă ați luat o decizie legată de o relație care nu mai funcționa, s-ar putea să umble toate fantomele trecutului și să vă facă să vă îndoiți, de decizie, de ce ați făcut, de ce ați zis, dar mai bine așa, orie despărțire vine cu un doliu emoțional, chiar dacă voi v-ați dorit despărțirea respectivă, sau ruperea, poate și de un prieten, nu neapărat de un partener, să ne înțelegem. Vă vor bântui fantomele trecutului, dar așa se întâmplă după o despărțire, un soi de doliu emoțional, intrați într-un sevraj, să zicem așa, dar eu vă rog să vă țineți tare pe poziții, să nu vă lăsați, mai ales că aveți și Marte în casa a VII-a și celălalt se va zvârcoli. Chiar dacă sunteți într-un cuplu și nu renunțați la cuplu și luați o decizie, persoana respectivă va încerca să vă convingă, să vă schimbați decizia, țineți-vă tare pe poziții. 

Horoscop PEȘTI

Eu v-aș recomanda vouă, atunci când setați lista cu treburile gospodărești din weekend și cele pe care le faceți voi și cele pe care le delegați, sau vă sunt delegate, ce aveți voi de făcut, faceți, ce au ceilalți de făcut, să facă. Nu vă intersectați cu ei, nu încercați să le luați din ce au ei de făcut, ba mai mult, dacă puteți să mai renunțați din ale voastre e perfect. Voi o să cam munciți weekendul ăsta, vă faceți bagaje, vă faceți curățenie, ori faceți multe comisioane, ori faceți multe plimbări pe la magazine. Și dacă sunteți în vacanță, schimbați camera de hotel sau trebuie să mergeți și la cumpărături. E mare nebunie, se muncește foarte mult weekendul acesta, de aceea Luna plină se petrece și pe axele VI-XII, ceea ce înseamnă că odihna este odihnă, somnul este somn, e o diferență foarte mare. Nu le încurcați. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel