Data publicării:

Horoscop 23 decembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care face o descoperire mare. Tot ce credeai, până acum, nu mai e valabil

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Matheus Bertelli)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Matheus Bertelli)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.  

Pe 23 decembrie, avem Luna Nouă în Semnul Capricornului. Este cel mai bun moment pentru a ne pune rezoluțiile, pentru a face lista cu dorințe, pentru a crea un vision board. Capricornul vrea să gândim pe termen lung și într-un mod pragmatic. Și cum Luna Nouă va fi în careu cu Jupiter din Berbec, cred că vom avea dorințe destul de îndrăznețe. 

Pe 24 decembrie, Mercur din Capricorn face un sextil cu Neptun din Pești. Un aspect minunat pentru a ne gândi la însemnătatea spirituală a sărbătorilor de iarnă. Vom fi dispuși să iertăm, să ne împăcăm, să fim mai toleranți și mai empatici. 

BERBEC

Tot ce ţine de carieră, de statut, de autoritate este foarte important. Ai putea, chiar de astăzi, să îţi spui intenţiile legate de ceea ce vrei să faci din punct de vedere profesional, la anul.

TAUR

Ai putea să te gândeşti, astăzi, la ce intenţii spui legat de studii, de călătorii, dar şi de filozofia de viaţă, că s-ar putea ca anul acesta să se fi întâmplat anumite lucruri în viaţa ta şi tot ce credeai, până acum, să nu mai fie valabil.

GEMENI

Ştii ce trebuie să îţi propui tu? Că nu o să te mai temi de schimbări. Chiar dacă tu eşti construit să te schimbi de la o zi la alta, să te adaptezi, totuşi, anul acesta, nu a fost uşor din acest punct de vedere. Cu siguranță au apărut lucruri pe care nu le-aţi putut controla şi v-aţi supărat. Trebuie să accepţi, trebuie să pierzi pentru a câştiga ceva.

RAC

Cei care sunteţi singuri, aţi putea pune intenţii legate de găsirea unui partener. Cei care sunteţi într-o relaţie vă puteţi pune intenții legate de buna funcţionare a relaţiei în care vă aflaţi. Poate vreţi, la anul, să ieşiţi mai mult în oraş, poate vreţi să fiţi mai implicat în anumite proiecte.

LEU

Smerenie, modestie, acceptarea limitelor şi hărnicie. Toate se cer de la voi. Puneţi-vă intenţii legate de modul de a lucra, de modul în care vă gestionaţi viaţa de zi cu zi şi nu trebuie să mai aveți aşteptări mari pentru că, de fapt, sunt de la voi. Dacă nu sunt îndeplinite, vă veţi supăra.

FECIOARĂ 

Moment nemaipomenit pentru a vă pune intenţii legate de copii. Poate vă doriţi copii la anul sau nu. Ori poate aveţi copii şi vreţi să se întâmple ceva cu ei, să îi duceţi la grădiniţă, şcoală sau poate copiii voștri, chiar dacă sunt mari, trec prin anumite evenimente şi au nevoie de sprijinul vostru.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel