Data publicării:

Horoscop 23 decembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Momentul conștientizării pentru o zodie. Simulescu: E o închidere de ciclu

Autor: Doinița Manic | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop 23 decembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Momentul conștientizării pentru o zodie. Simulescu: E o închidere de ciclu / Foto: Pixabay, de Foundry Co
Horoscop 23 decembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Momentul conștientizării pentru o zodie. Simulescu: E o închidere de ciclu / Foto: Pixabay, de Foundry Co
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Balanță

Luna Nouă se petrece în Casa a 4-a, unde este și guvernatoarea voastră Venus, unde este și Mercur, unde este și Pluto. O intenție legată de casa voastră. "Domnule, eu la anul vreau să îmi schimb casa, vreau să îmi schimb instalația, eu la anul vreau să închid balconul, eu la anul vreau să cumpăr alte covoare sau eu la anul vreau o altă casă, eu la anul vreau să vând casa în care stau sau vreau să vând terenul, vreau să construiesc ceva, vreau să îmi fac o grădină". Și, în același timp, pentru că Luna vorbește și de emoții, e nevoie să vă puneți o intenție și legată de cum să fie familia voastră, dar o intenție la care să fiți dispuși să lucrați.

Scorpion 

Să știți că Luna Nouă de astăzi vă poate ajuta foarte mult pentru a vă mai rezolva dintre problemele pe care le aveți cu frații sau surorile, în cazul în care printre voi sunt asemenea cazuri, iar cu Luna Nouă de astăzi vă gândiți că vreți să aveți o minte mult mai clară la anul, că vă doriți să vedeți lucrurile cât mai obiectiv, să nu vă lăsați influențați, să nu mai empatizați așa cu toată lumea, ci doar cu cine trebuie. Poate vă mai schimbați și modul de a comunica.

Săgetător

Luna Nouă se petrece în Casa a 2-a. Aici vorbim despre bani. Puneți-vă intențiile de pe acum, de la anul așa, arătați-le intențiilor că vreți să fiți mai economi, pentru că Luna Nouă în Capricorn își dorește să fiți mari amatori din punct de vedere financiar, dar ar trebui să vă faceți intenții serioasă. Vă puteți pune de pe acum un buget pentru anul viitor, o listă serioasă, astfel încât să știți că în anumite resurse nu intrați și că le lăsați doar pentru economii acolo.

Capricorn

Astăzi vă puteți dori, vă puteți ruga, dar, atenție! Chiar și pentru voi e vorba de muncă multă și de efort. Voi vă pricepeți la acest lucru, dar atunci când vine Luna în semnul vostru vă confruntați puțin cu emoțiile celorlalți și nu vă mai axați pe voi înșivă. De aceea, gândiți-vă, astăzi, fie că este profesional, fie că este personal sau social, sau că e vorba de sănătate. O Lună Nouă în Casa a 3-a vorbește mult despre vitalitate, despre puterea pe care o aveți.

Vărsător

Știți ce trebuie să facă intenția voastră astăzi sau unde să puneți globulețul în brăduț? Undeva ascuns trebuie să îl puneți, să vă uitați acolo și să mulțumiți pentru toate pierderile pe care le-ați avut anul acesta. Sună ciudat, știu, dar Soarele în Casa a 12-a, cu Venus, cu Mercur, cu Pluto, e o închidere de ciclu. Pentru mulți dintre voi, această Lună Nouă va declanșa o închidere de ciclu pentru cel puțin următoarea jumătate de an. Adică evenimentele s-au petrecut, iar acum e momentul conștientizării. Energia Capricornului despre asta vorbește. 

Pești

Luna Nouă se petrece în Casa a 11-a și Luna Nouă, după cum povesteam la începutul emisiunii, e urmată de Venus, de Mercur, de Pluto. Intenții și planuri de viitor. Tu trebuie să pui mai multe globuri în brăduț, astăzi, să știi. Trebuie să pui un glob pentru familie, un glob pentru carieră, un glob pentru sănătate, un glob pentru relații. Tu ai foarte multe intenții.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel