Data publicării:

Horoscop 23-29 octombrie. O zodie este sfătuită să își schimbe stilul de viață / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto freepik.com
foto freepik.com
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 16-22 octombrie.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

„Aveți nevoie de somn, odihnă, prioritizare, schimbarea stilului de viață și pauze. Săptămâna aceasta trebuie să faceți ceea ce aveți de făcut, dar nu prin chin. Nu vă dați în stambă, nu faceți exces de zel săptămâna aceasta.

Trebuie să faceți ce aveți de făcut, dar nu să insistați și să vă chinuiți. Alegeți cea mai simplă cale. Este o săptămână bună pentru scurtături. De altfel, când avem atât de multe planete în casa a XII-a este obligatoriu să vă îngrijiți de sănătate, mintală și fizică.

De asemenea, s-ar putea să vă confruntați cu probleme de sănătate ale persoanelor foarte dragi și aici să fie nevoie de suportul vostru sau să acceptați că asta este situația și nu se mai poate face nimic.

Saturn se pregătește de staționare în casa a IV-a a familiei. Ceva în familie se întâmplă în perioada aceasta, dar nu neapărat cel mai frumoase lucruri . Viața care ne este oferită are de-a lungul său multă durere și multe evenimente neplăcute”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

CITEȘTE ȘI: Zodia care are mari probleme financiare în această săptămână: Vă întindeți mai mult decât vă este plapuma / video

CITEȘTE ȘI: Horoscop 23-29 octombrie. Zodia care face compromisuri în relație: S-ar putea să tot pierdeți / video

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel