Horoscop 22 noiembrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. După o perioadă presantă, nativii unei ZODII se relaxează!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels / Horoscop 22 noiembrie
Pexels / Horoscop 22 noiembrie
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Soarele intră în casa a treia și dacă în ultima lună, cât a stat în casa a doua, ți-a agitat cheltuielile, acum intrând în casa a treia înseamnă că vei reuși să negociezi mai bine, vei reuși să investești mai bine banii, vei avea idei mai bune, despre ec bani să dai acolo, ce bani să dai aici, care bani nu se duc, care bani pleacă. O să vezi mai bine situația financiară și ar trebui să te preocupe acel lucru pentru că în casa a doua în continuare este Marte și pentru încă două zile este și Mercur. Deci nu degeaba se întâmplă lucrurile acestea. 

Horoscop SCORPION

Soarele se duce în casa a doua. Este un moment propice pentru a-ți face o socoteală până la sfârșitul anului, să vezi unde ești. Nu aștepta Crăciunul sau Revelionul ca să îți dai seama care este situația ta financiară anul ăsta. Observă-te și amintește-ți câți bani ai cheltuit, câți bani ai economisit, câți bani vrei să investești. Soarele intrând în casa a doua, pe mulți dintre voi vă va ajuta ori să economisiți, ori să cheltuiți pe ceva folositor, poate ați strâns mulți bani pentru ceva și dintr-o dată vă hotărâți să îi cheltuiți. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Nu vreau să mă gândesc cum a fost ultima lună pentru voi. Va mai fi în continuare puțin presant, dar pentru că Soarele intră în semnul vostru timp de o lună e minunat. Dintr-o dată respirați, aveți încredere, vedeți lucrurile cu mai mult optimism și sunteți dispuși să puneți osul la muncă, să nu mai stați pur și simplu. Am înțeles, cât a fost Soarele în casa a XII-a, ați simțit nevoia să vă retrageți, să petreceți cu gândurile, mai mult cu interiorul vostru. Acum, cu Soarele în casa I faceți ceva pentru casă, faceți ceva pentru relație, trebuie să faceți lucrurile activ. 

Horoscop CAPRICORN

Pentru voi Soarele intră în casa a XII-a. Încă nu o să vă afecteze destul de mult, voi oricum sunteți destul de retrași și izolați de felul vostru, dar apar niște semnale că e o epuizare pe ici, pe colo, adunată de-a lungul anului. E un fel de bilanț al energiei în următoarea lună, veți simți niște oase, niște încheieturi, niște dureri din astea. Cu alte cuvinte, ar fi bine să aveți grijă de sănătatea voastră și mai ales de somn. Începe o perioadă în care somnul devine prioritar. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Soarele se duce din casa a X-a, vă tot spuneam că ce faceți, se vede, fie că este bun sau nu. Soarele iese de acolo, vă mai lasă liniștiți, se duce în casa a XI-a. Chiar ar fi bine să vă faceți planuri, în următoarea lună, să vă gândiți ce vreți să faceți la anul, să vă gândiți la oamenii pe care îi puteți folosi și să discutați. Vedeți comunicarea, verificarea și întrebările vă vor face bine. Întrebați! De fiecare dată când veți intra în contact cu alte persoane, informațiile pe care le aflați de la acestea sunt foarte ofertante, sunt foarte suculente pentru perioada următoare.

Horoscop PEȘTI

Soarele intră în casa a X-a, aveți nevoie de reflectoare pe voi, aveți nevoie de vizibilitate, însă în același timp, cred că ar trebui să vă gândiți cum a fost cariera voastră anul acesta. Puneți în agendă ce ați făcut în ianuarie, ce ați făcut în februarie și o să vă dați seama dacă ați progresat. Să nui uităm, Jupiter va intra în semnul vostru de la sfârșitul lui decembrie și va sta o bună vreme în 2022. Dacă o să începeți să vă doriți ceva, să vă faceți niște planuri, Jupiter vă va ajuta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel