Horoscop 22 noiembrie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. ”Sunteți zeul sau zeița zilei”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Unsplash (Zac Durant)
Sursă foto: Unsplash (Zac Durant)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Sunteți astăzi cei mai vorbăreți, dar și cei mai buni oratori. Dacă e nevoie de cineva să susțină o prezentare astăzi, voi sunteți ăia. Venus, guvernatoarea voastră, în conjuncție cu Mercur, intră și Soarele acolo, sunteți cei mai dispuși să întrebați, să vorbiți, să rezolvați, să găsiți soluții astăzi. E adevărat că sunteți cam zăpăciți, cam nehotărâți, dar nici nu mai contează atâta timp cât rezolvați lucrurile. 

Horoscop SCORPION

Soarele trece în casa a doua. Banii! Nici nu mai contează altceva. Faceți calcule peste calcule, investiții peste investiții și aflați și ce să faceți. Astăzi căutați cea mai bună ofertă și cea mai bună ofertă vine prin comunicarea cu alți oameni. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Sunteți zeul sau zeița zilei. Soarele intră în semnul vostru, primiți energie, Mercur și Venus fac ca vorbele voastre să câștige tot. Ce să vă spun? Poate aveți o persoană bolnavă în familie, iar discuția cu doctorul vă ajută și pe voi și pe persoana respectivă foarte mult. 

Horoscop CAPRICORN

Vă spuneam și zilele trecute de somn și de odihnă. Știți cum trebuie să fiți voi? Ca ursul care începe să hiberneze. Știți că în jurul vostru se întâmplă niște lucruri, vă invită oamenii la evenimente și vă duceți, dar limitat, că voi trebuie să hibernați. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Prietenii! Nu v-ați mai văzut prietenii și este un moment bun să ieșiți la teatru, la film, la concerte, să ieșiți în parc, să ieșiți la terasă, la restaurant. Aveți nevoie de mulți prieteni în jurul vostru, nu stați singuri că nu vă priește. 

Horoscop PEȘTI

Primiți o altă perspectivă în ceea ce privește cariera voastră. S-ar putea să se întâmple o schimbare pe care să nu o controlați deloc și pur și simplu să încercați să vă dați seama ce vrea universul să vă spună. Universul vrea să vă spună că trebuie să vă faceți mai bine, ori să rămâneți acolo, ori să plecați de acolo, dar voi trebuie să vă dați seama de lucrul acela. 

Urmărește emisiunea integrală AICI: 


                                                                                                                                       

Începe Sezonul Săgetătorului. După Venus și Mercur, iată că și Soarele își începe tranzitul în cea de-a noua zodie. Încep pregătirile pentru sărbători, freamătul pentru cumpărarea cadourilor, examenele. De asemenea, inițiem trecerea către iarna astronomică și astrologică care va începe pe 21 decembrie, odată cu Solstițiul de iarnă și intrarea Soarelui în Capricorn. Când vine vorba de sezonul Săgetătorului, putem fi siguri de ceva: nu ne vom plictisi deloc! Nimic nu este banal. Fiecare loc de muncă, relație și zi este o oportunitate de a crește. Vom învăța să vedem viața ca pe o aventură. 

Previziuni 2023 pentru Taur

"Pentru tine, începutul lui 2023 nu este deloc ușor. Este chiar foarte intens. Conjuncția Venus-Pluto te poate împinge către evenimente radicale, încă din primele zile ale noului an. Vei fi preocupat de următorul pas în permanență. Poate alegi să pleci sau să te întorci în țară, să te muți sau să pleci într-o călătorie, la propriu și la figurat, pentru dezvoltarea personală. Marte va în casa banilor până pe 25 martie, timp suficient să dai din coate pentru a găsi resursele necesare. Nu este cazul să te plângi de cheltuielile din primele trei luni ale anului", transmite Daniela Simulescu. Urmărește emisiunea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel