Data publicării:

Horoscop 22 decembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va cheltui mai mult decât este cazul. Vei rămâne fără bani

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Venus din Capricorn face un trigon cu Uranus din Taur. Un aspect minunat pentru a face cumpărăturile de sărbători, în mod special cadourile. Vom alege noi produse, vom încerca ceva diferit și vom fi mai noncomformiști. Dar tot în această zi, avem un careu Soare-Jupiter. Ceea ce înseamnă că vom cam exagera din orice punct de vedere. Mai ales financiar! Deci puțină atenție în acest sens. Mâine vom avea Luna Nouă în Capricorn, eveniment bun în manifestarea dorințelor pentru 2023. 

BERBEC

Nu prea îţi pasă de nimeni şi de nimic acum. Totuşi, mai ai de muncă, de stat la serviciu, de dat un telefon. Nu exagera! Te vei confrunta toată ziua cu lucrurile astea. Vei avea impresia că nu te agiţi, dar oamenii vor vedea asta.

TAUR

Îţi este frică să nu greşeşti, astăzi, la serviciu, cu prietenii, în familie. Încerci să faci lucrurile perfect. Încerci să pari din țiplă peste tot. Îţi va consuma foarte multă energie.

GEMENI

Vei cheltui mai mult decât este cazul. Vei cheltui şi multă energie, multe emoţii. Îți dorești ceva şi, după ce îl cumperi, dormi cu el sub pernă. După câteva zile, începi să te îngrijorezi că nu mai ai bani.

RAC

Dacă îl vei lăsa pe partener să se ducă mai departe decât este cazul, să ia decizii în locul tău, nu îţi va plăcea. Dacă nu te va ajuta cu nimic, nu se va implica, iar te vei supăra. Vor apărea tensiuni.

LEU

Vei fi pus pe jar, pentru că trebuie să munceşti mult. Nu îţi convin multe lucruri, dar vei fi lupul moralist. Oamenii te ascultă, dar ei muncesc în felul lor şi nu vei reuşi să îi convingi. Cu cât te vei chinui să îi convingi mai mult, cu atât va trece ziua fără să faci nimic din programul tău. 

FECIOARĂ 

Ai resursele necesare să te ocupi de tot ce vrei tu. Trebuie doar să îndrăznești să ceri şi de la alţii, nu doar de la tine.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Ce ne așteaptă în următoarele zile

 

Pe 23 decembrie, avem Luna Nouă în Semnul Capricornului. Este cel mai bun moment pentru a ne pune rezoluțiile, pentru a face lista cu dorințe, pentru a crea un vision board. Capricornul vrea să gândim pe termen lung și într-un mod pragmatic. Și cum Luna Nouă va fi în careu cu Jupiter, cred că vom avea dorințe destul de îndrăznețe, scrie astrosens.ro.

Pe 24 decembrie, Mercur din Capricorn face un sextil cu Neptun din Pești. Un aspect minunat pentru a ne gândi la însemnătatea spirituală a sărbătorilor de iarnă. Vom fi dispuși să iertăm, să ne împăcăm, să fim mai toleranți și mai empatici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel