Data publicării:

Horoscop 22 decembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător. Zodia care va avea discuții în familie, chiar înainte de Sărbători. Vei fi pus pe jar!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Soarele intră în semnul Capricornului. Sau, altfel spus, vom avea Solstițiul de iarnă. De fapt, începe iarna din punct de vedere astronomic. Iar în ceea ce privește astrologia, trecem de la energia plină de viață a Săgetătorului la aceea sobră și conservatoare a Capricornului. Între 22 decembrie 2023 și 20 ianuarie 2024, cu toții vom fi mai obiectivi, pragmatici și dornici să acceptăm realitatea așa cum este ea.

BALANȚĂ

S-ar putea să se strice ceva prin casă sau să apară discuţii cu cineva din familie care să vă pună pe jar.

SCORPION

Parcă astăzi este ghinionul peste tot. Pur şi simplu nu ajungeţi la timp, nu se înțelege ce spuneţi, nu înţelegeţi nici voi ce spun ceilalţi, mintea vă joacă feste, sunteţi agitat, sunteţi stresat, uitaţi lucruri - oboseala înainte de sărbători.

SĂGETĂTOR

Astăzi, s-ar putea să aveţi nişte surprize mai neplăcute - vă daţi seama că aţi cheltuit prost. Veţi fi nevoit să vă ajustaţi bugetul.

CAPRICORN

Vă sărbătoriţi! Să ştiţi că s-ar putea să faceți nişte boacăne şi să încurcaţi şi planurile altora, nu doar pe ale voastre.

VĂRSĂTOR

Este oboseală mare, mai ales la nivel mental, şi nu este o zi bună pentru a organiza, a planifica. Lăsaţi-i pe alţii să se ocupe!

PEȘTI

Reîntâlnirea cu o persoană dragă sau nu vă poate da peste cap şi să rămâneţi acolo prinşi cu mintea. Vă gândiţi la ce s-a întâmplat în trecut. Nostalgia este bună pentru o perioadă. Nu vă faceţi planuri, astăzi, pentru că nu prea vă ies.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel