Data publicării:

Horoscop 22 decembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Mare grijă ce secrete dezvălui! Zodia care trebuie să fie atentă la ce "dă din casă"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop 22 decembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodiile care cheltuie prea mult bani astăzi / Foto: Pixabay
Horoscop 22 decembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodiile care cheltuie prea mult bani astăzi / Foto: Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Balanță

Soarele în Casa a 4-a zice să mai stai pe acasă, Jupiter în Casa a 7-a îți zice să mai ieși în oraș și tu. Și tu zici: "Da ce o să fac? Cum să fac să fie bine? E bine așa sau e bine așa"? Acum, familia îți spune să mai stai pe acasă cu copiii. Dar pe urmă Casa a 7-a zice: "Hai cu noi, hai să facem ceva, hai să ieșim, hai să planificăm". Și veți duce negocieri și în stânga, și în dreapta.

Scorpion

Ai grijă multă la ce secrete, la ce dai din casă astăzi. Soarele în Casa a 3-a vrea să fii cât mai serios, dar Jupiter în Casa a 8-a îl provoacă. Ar fi bine pentru tine să afli lucruri despre ceilalți pe care alții nu le știu, dar altfel, să dai tu din casă, nu este cea mai bună zi. 

Săgetător

Știi care este definiția acestui aspect pentru tine? Cheltuieli multe și proaste. Da, ai Soarele în Casa a 2-a, este serios acolo, dar Jupiter în Casa a 5-a zice: "Hai, mă, nu fi bleg. O viață ai, poți să faci chestii, o viață trăim, nu are rost să fim triști". Și, fără să-ți dai seama, cheltuiești mult și bine.

Capricorn

Să știi că pe tine te sprijină careul de astăzi, pentru că Soarele în semnul tău poate amplifica și mai mult caracteristicile tale, adică un oarecare fixism, o oarecare rigiditate, dar Jupiter îi face careu și zice: "Hai, mă, că nu e totul atât de negru, nu mai lua totul atât de personal. Nu mai fi ca un bătrân tot timpul! Hai, mai trăiește, mai zbânțuie un pic prin viața asta". Chiar prin casă poți să dansezi astăzi.

Vărsător

Toată lumea vrea să vorbească cu tine, toată lumea vrea să-ți scrie un bilet, un mesaj, toată lumea vrea să se bage în seamă cu tine, toată lumea vrea să știe ce faci, iar tu, cu Soarele în Casa a 12-a, vrei doar să dormi și să te lase odată în pace oamenii, dar n-o să scapi și nici ei nu vor scăpa de încăpățânarea ta.

Pești

Planuri cu prietenii. Careul cu Jupiter în Casa a 2-a înseamnă cheltuieli, multe cheltuieli, dar aș vrea să ai în vedere ceva: ai nevoie să cheltuiești și pentru tine, astăzi, nu doar pentru planurile altora de sărbători sau de viitor. Chiar ți-ar prii asta.

Vezi și: Horoscop 22 decembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va cheltui mai mult decât este cazul. Vei rămâne fără bani

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel