Horoscop 22 - 28 mai 2023. Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pentru zodii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu, DC News
Astrolog Daniela Simulescu, DC News
Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna următoare. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce previziunile săptămânii 22 - 28 mai pentru fiecare zodie, de la ora 12:00, pe DCNews, la DCNewsTV, dar și pe Facebook și Youtube DCNews. 

Nu uitați să ascultați și la zodie și la ascendent. 

De astăzi, 21 mai, intrăm în sezonul Gemenilor.

Trecem de la Taurul fixist, dur, tradițional, de la discuții despre bani, resurse, crize financiare, la Gemenii expansivi și glumeți și vedem și din alt unghi lucrurile. Să facem mici schimbări în viața noastră și să vedem către ce duc, căci cu sezonul în Gemeni vrem schimbare, vrem să învățăm, să diversificăm, suntem mai sociabili.

Vreau să vă reamintesc faptul că Soarele va trece prin careuri cu Saturn și Neptun. Deci haosul și amânările vor fi la ordinea zilei. Cert este că trebuie să învățăm să privim orice situație din mai multe unghiuri. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele intră în casa a 3-a. Veți începe să vă ocupați mai serios acte, de chestiuni administrative, posibile examene și drumuri. Casa a 3-a vorbește mai despre comunicare și educație. Deci, cu siguranță, că vă veți expune mult mai mult. Relația cu frații și surorile devine importantă. 

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele se duce în casa a 2-a și veți fi preocupat de bani, de venituri, de cheltuieli. Și cum Soarele va fi în careu cu Saturn, e posibil să nu mai vreți să cheltuiți banii, sau să îi cheltuiți diferit.  Veți fi obligați să deveniți mai chibzuiți. Negocierile pentru un salariu mai bun vor fi îngreunate. Aveți grijă că s-ar putea să fiți și mână spartă.

Citește continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel