Horoscop 21 noiembrie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Aspecte favorabile pentru carieră în cazul unui nativ
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Unsplash (krakenimages)
Sursă foto: Unsplash (krakenimages)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Ziua de 21 noiembrie face un aspect extraordinar, un trigon între Soare și Jupiter. Cei aflați sub influența acestui trigon se bucură de optimism, stare de bine, încredere de sine și o legătură puternică cu tot ce înseamnă Dumnezeu, reușind să deschidă singuri căi și drumuri. Aspectele astrale invită la generozitate, iar astăzi, cei care vor oferi, cu siguranță vor și primi ceea ce au dat.

Horoscop BALANȚĂ

Este o zi bună pentru a negocia un salariu, este o zi foarte bună pentru a avea un interviu la locul de muncă și o zi bună pentru a munci cu drag și spor la un proiect și, în același timp, este o zi foarte bună pentru a avea puțin mai multă grijă de sănătate. 

Horoscop SCORPION

Este o zi minunată. Soarele este în semnul tău la ultimele grade, trigonul cu Jupiter. Respiră de trei ori, râzi de bucurie, plângi de bucurie, fă ceva să te bucure azi, indiferent de ce ar fi acel ceva. Bucură-te și fii optimist azi

Horoscop SĂGETĂTOR

Ți-aș recomanda să fii foarte atent la ce visezi, la ce mesaje primești din partea familiei, dar nu mesajele verbale, ci cele nonverbale, poate din comportament, poate din atitudine. Ai nevoie azi să îți găsești locul, un cuibușor al tău unde să te refugiezi. 

Horoscop CAPRICORN

Este o zi bună pentru socializare, nu pentru stat în casă. Este o zi extraordinară pentru a cere ajutorul și a fi generos în același timp. Poți tu să îi suni pe oamenii dragi să îi întrebi cei mai fac și dacă simți că undeva e o problemă și poți să ajuți, oferă-te sau fă-le o surpriză. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Este o zi nemaipomenită din punct de vedere al carierei. Poți avea curaj, se pot întâmpla unele lucruri bune, prinzi puțin optimism. Este o zi bună să îți reglezi puțin partea financiară, să nu mai vezi doar partea goală a paharului. 

Horoscop PEȘTI

Jupiter în semnul vostru se apropie ușor de oprirea retrogradării, face acest aspect cu Soarele în casa a noua. Priviți cu încredere spre viitor și nu vă plângeți, astăzi nu este o zi bună să  vă plângeți, să vă victimizați, să vă supărați, să vă enervați. Azi, în orice discuție și în orice situație trebuie să vezi partea plină a paharului. 

Zodia care nu trebuie să asculte ce spun ceilalți. Daniela Simulescu: Stai cu tine și gândește-te, nu te lăsa influențat!

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a spus cum va fi săptămâna 21-27 noiembrie 2022 pentru zodia Berbec.

„În cazul Berbecului vorbim de careul dintre Marte retrograd și Neptun, care nu-ți prea priește, cel puțin în primele zile ale săptămânii. Te scalzi în multe ape, oamenii îți spun că ar trebui să faci și aia, și aia, și știi și tu că ar trebui să faci și aia, și aia, ști știi, și vrei, și îți dorești și ai depune efort, dar cumva nu se pregătește terenul, nu vine momentul respectiv, nu se așează lucrurile în viața ta încât să te apuci de alte schimbări.

Vezi să nu le faci doar pentru că le spun ceilalți, ci să-ți dai seama unde sunt ceilalți și unde ești tu, pentru că dacă ceilalți îți spun că ar trebui să-ți cauți un alt loc de muncă și vrei și tu să-ți cauți un alt loc de muncă, nu căuta doar pentru că ți-au zis ceilalți. Stai cu tine și gândește-te!” Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel