Horoscop 21 mai: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care ar putea avea multe de pierdut. Zile de foc pentru tine!
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Soarele se instalează în semnul Gemenilor. Venus se apropie de o conjuncție cu Jupiter în semnul Taurului. Și nu uitați că, în curând, vom avea și o Lună Plină în Săgetător. 

BERBEC

Din mai anul trecut, până acum, ar fi trebuit să înveţi tot ce înseamnă banii - cum îi primeşti, cum îi dai, cum îi iubeşti. Eşti mai optimist, mai cheltuitor, dar ai învăţat ceva despre modul în care tu îţi cheltuieşti banii sau îi câştigi. Până la final de săptămână, s-ar putea să îţi vină tot felul de idei despre cum să îi înmulţeşti.

TAUR

Fii foarte recunoscător pentru ce ai şi nu te gândi la ce nu ai. Gratitudinea îţi va fi răsplătită.

GEMENI

De anul trecut din mai, până acum, ai făcut un pas în spate, s-au schimbat foarte multe lucruri importante în viaţa ta, dar a venit şi cu maturizare acest tranzit. Dacă se întâmplă lucruri care nu îţi convin, săptămâna aceasta, pe moment îţi pierzi speranta, dar îţi vei da seama că tot răul este spre bine.

RAC

Ai fost foarte sociabil în ultimul an, ai dat pe din afara - foarte multe grupulețe, anturaj, socializare, oameni mulţi în jurul tău. Ar trebui să fii mai selectiv cu oamenii cu care petreci timp. Dacă simţi ca pe unii dintre ei i-ai ţinut doar ca să fie lângă tine, să te simţi tu bine că sunt mulţi, da, dar unii nu îşi vor mai avea rostul în viaţa ta, în perioada următoare.

LEU

Multe schimbări benefice, dar şi foarte multe frecușuri pe plan profesional. Ar trebui să fii şi tu recunoscător pentru ceea ce ai şi să nu te victimizezi dacă nu se întâmplă lucrurile aşa cum ţi-ar fi plăcut. Linişteşte-te şi nu te mai lupta cu viaţa, accepta ceea ce ai şi spera la mai bine, dar nu în modul nerecunoscător.

FECIOARĂ

Pentru tine, sunt nişte zile destul de importante, pentru că se pregătesc nişte aspecte pe plan profesional uimitoare. Ce ar trebui să reţii tu este că, întotdeuna când înveţi, viaţa ţi se deschide, întotdeuna când îţi lărgeşti orizonturile, viaţa este mult mai generoasă cu tine. Dacă doar critici şi consideri că doar tu ai dreptate şi că este de ajuns, nu mai trebuie să înveţi, s-ar putea să ai destul de multe pierderi.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel