Horoscop 21 iunie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia copleșită de muncă. Ai impresia că nu ești apreciat
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Soarele tocmai ce a intrat în semnul Racului. Ne apropiem cu pași rapizi de Luna Plină din Capricorn. Deci este posibil ca emoțiile noastre să fie la extreme în această perioadă. 

BERBEC

Încă de astăzi, s-ar putea să treci prin tot felul de evenimente la locul de muncă. În weekend, ar fi bine să încerci să te detaşezi de probleme. Te iei prea în serios!

TAUR

Forţă ai, curaj ai, mintea îţi merge de  minune şi reuşeşti mult mai uşor să înţelegi ce vor ceilalţi de la tine, astfel încât să ştii la ce fapte să treci. Trebuie să ai puţin grijă în momentul în care vrei să călătoreşti sau să îţi planifici o călătorie.

GEMENI

Îţi minimizezi pierderile - fie de energie, de bani. Luna Plină te roagă să fii mult mai atent la tot ce înseamnă cât consideri tu că meriţi, să nu te vinzi mai ieftin decât este cazul, să fii cu stima de sime mai ridicată.

RAC

Relaţia cu partenerul s-ar putea să fie tensionată, mai ales pe plan amoros. Cu oricine s-ar putea, în zilele următoare, să treci prin momente ciudate şi incofortabile. Este ceva la persoanele respective cu care tu nu te simţi bine. Asta nu înseamnă că trebuie să stai mult în preajma lor.

LEU

Te simţi epuizat şi ți se pare că doar ţie ţi se dau proiecte, şi nu eşti nici validat aşa cum ţi-ai dorit. Este o stare de stres. Este un stres în interior şi cumva vei fi foarte masochist. Vei avea tendinţa asta pe durata întregului weekend.

FECIOARĂ

Îţi prieşte Luna Plină, te obligă să îţi dai seama ce meriţi tu, ce merită ceilalţi sau cât de mult te iubeşti versus cât îi iubeşti pe ceilalţi. Va trebui să găseşti un numitor comun între ce îţi doreşti pentru tine şi ce vrei să faci pentru ceilalţi. Nu uita să te pui pe primul loc.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel