Horoscop 21 iulie 2022: Luna, în careu cu Mercur în Leu. Află cum te influențează în funcție de zodie. ”Tensiune uimitoare”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Află ce ți-au pregătit astrele astăzi, în funcție de zodie și ascendent. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei, la DCNews și la DCNewsTV, precum și pe Facebook și Youtube DCNews, de la ora 09:00. 

 

Astăzi, Soarele se rupe de opoziția cu Pluto și se pregătește să iasă din semnul Racului. Luna va tranzita semnul Taurului și se va afla în careu cu Mercur din Leu. Va fi o tensiune uimitoare între ceea ce simțim și ceea ce alegem să spunem, atrage atenția astrologul Daniela Simulescu. Jupiter se îndreaptă către o retrogradare. 

Berbec

Va trebui să alegi între zona de confort și nevoia de a te distra, de a ieși în lume. Și cum Soarele va schimba semnul, e clar că ai nevoie de un plan nou. 

Taur

Simți să stai pe loc, dar vei transmite celorlalți cu totul și cu totul altceva. Și de aici vor apărea situații pe care nici tu nu le vei mai înțelege. 

Gemeni

Este una dintre acele zile în care chiar nu îți pasă de ce zic prietenii sau colegii. Adică, ai compasiune față de problemele lor, dar nu sunt responsabilitatea ta. 

Rac

Soarele va ieși din semnul tău. Este posibil să te resimți și să te întrebi de ce ești așa obosit. Poate dacă ai da timpul înapoi, ți-a dat seama că ai cam exagerat. 

Leu

Cu Mercur în semnul tău, spui tot. Noua ta variantă va crea câteva valuri printre cunoscuți, dar aceștia se vor obișnui. 

Fecioară

Încă nu este vineri și tu vrei să vină mai repede weekendul. Cauți scurtături, încerci să amâni proiecte. Dar oamenii nu prea vor să îți facă pe plac. 

Balanță

Presiunea de la locul de muncă se va mai dilua începând de mâine. Deci ai face bine să nu grăbești luarea niciunei decizii în plin stres. 

Scorpion

Contează să îți faci vocea auzită indiferent unde te-ai afla. Astfel, se va ține cont și de părerea ta. Partenerul are nevoie de tine. 

Săgetător

Discuțiile cu colegii vor fi mai aprinse, iar tu vei încerca să fugi de asumarea unui proiect. Persoana iubită este destul de supărăcioasă. 

Capricorn

Soarele va ieși din zona parteneriatelor. Deci ai putea să te ocupi de rezolvarea unor probleme în acest sens. Bineînțeles, nu de unul singur. 

Vărsător

S-ar putea să apară unele proiecte pe ultima sută de metri. Deci vei munci suplimentar. Partenerul își va cere drepturile. 

Pești

Vei fi mai atent la modul în care vei comunica. Atât acasă, cât și la serviciu. Unii dintre voi vor avea nevoie de romantism și afecțiune. 

Ce urmează

22 IULIE: SOARELE INTRĂ ÎN LEU

Începe distracția! Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu. 

28 IULIE: LUNĂ NOUĂ ÎN LEU

Una dintre cele mai norocoase Luni Noi/zile ale anului 2022! Soarele și Luna vor fi în trigon cu Jupiter, care își începe retrogradarea. Putem accesa unele resurse sau putem primi ajutor pentru proiectele noastre. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel