Horoscop 21 iulie 2022 Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară: E momentul schimbării - Video
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels ilustrativ
foto pexels ilustrativ
Toate zodiile vor trece prin schimbarea generată de trecerea Soarelui din semnul Racului în cel al Leului. 

”Astăzi, 21 iulie 2022, Soarele se pregătește să iasă din Rac și să treacă în Leu. Trecem de la energia Racului, mai familistă, mai blândă, mai liniștită, la energia Leului, care vrea să iasă în față, să fie văzută, vrea aplauze, respect, recunoștință. Dar astăzi, cât încă mai este Soarele în Rac, trebuie să ne gândim dacă ne-am ocupat de sectorul respectiv sau nu” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

Vezi previziunile zilei pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară: 

Berbec

Gândește-te cât de atent ai fost, în ultima lună, la nevoile familiei: dacă ai fost atent, dacă ai petrecut timp cu oamenii dragi, dacă te-ai implicat sau dacă ei au fost alături de tine. 

Taur

Soarele intră în casa a patra, vei fi obligat să mai lași din lucrurile superficiale din viața ta. Gândește-te unde ai pierdut timp degeaba. Va trebui să fii mult mai ancorat în viața ta. 

Gemeni

Mercur este deja în casa a treia a comunicării, acolo unde și Soarele să pregătește să intre. Atenția la cheltuielile făcute în ultimul timp, poate înveți ceva și vei fi puțin mai atent. 

Rac

Soarele se va pregăti să iasă din semnul tău, gândește-te la cam câtă importanță ți-ai dat în ultima lună, cât ai ținut de ceea ce-ți dorești, de ceea ce visezi, cât de multă putere le-ai acordat celorlalți. Când le acordăm putere celorlalți e și când ne plângem de ei. Dar tu, ție, ți-ai acordat putere?

Leu

Este o zi obositoare, epuizantă, fii atent la ce și cum visezi și la ce-ți spune intuiția: de mâine poți pune în practică. 

Fecioară

Nu vei mai fi atât de dornic să ieși în oraș, să petreci timp cu oamenii sau să le faci pe plac tuturor. Va fi o mică retragere.  

Nu uita să verifici și zodia, și ascendentul. Vezi mai mult în video: 

 

Ce urmează

22 IULIE: SOARELE INTRĂ ÎN LEU

Începe distracția! Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu. 

28 IULIE: LUNĂ NOUĂ ÎN LEU

Una dintre cele mai norocoase Luni Noi/zile ale anului 2022! Soarele și Luna vor fi în trigon cu Jupiter, care își începe retrogradarea. Putem accesa unele resurse sau putem primi ajutor pentru proiectele noastre.

Despre Luna Nouă în Leu urmăriți emisiunea de la ora 09:30

”Pe 28 iulie, avem cea mai fericită Lună Nouă a anului 2022, care se petrece în semnul Leului. „Și spun asta pentru că Luna și Soarele vor fi într-un trigon cu Jupiter, care își începe retrogradarea. Cu alte cuvinte, dacă ai așteptat o zi în care să o iei de la capăt, în care să îți propui unele obiective, în care să faci ceva pentru tine, ei bine, 28 iulie este acea zi”, a transmis Daniela Simulescu.

Vezi aici mai mult

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel