Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 21 ianuarie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Trecutul revine în viața unei zodii. Reiei legătura cu o persoană importantă!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

În cadrul horoscopului săptămânal, 17-23 ianuarie 2022, astrologul Daniela Simulescu a subliniat că ”fără îndoială, unul dintre cele mai marcante evenimente ale primei luni din 2022, este Luna Plină din Rac de pe 18 ianuarie. Nu vom avea de-a face cu o Lună Plină simplă deoarece Soarele va fi conjunct cu Pluto. Deci mulți oameni vor fi puși în fața unui ultimatum.

Lui Pluto nu îi plac jumătățile de măsură și preferă să dărâme ceva de care tragi cu dinții deși nu îți face bine. Dacă nu te predai singur, riști să te trezești cu o criză intensă”, potrivit astrosens.ro. Emoțiile noastre vor fi haotice și vom lua totul într-un mod prea personal. Vor exista factori declanșatori la orice pas în jurul nostru. Mai ales în cadrul familiei sau la serviciu.

BERBEC

Fii mai sociabil, zilele acestea, bucură-te de viaţă. Vei simți nevoia de a organiza ieşirile în oraş. Îţi faci un program pentru sâmbătă şi duminică. 

TAUR

Fii mai atent la locul de muncă, astăzi. Vor fi şi situaţii care, deşi pe moment pot părea crize, s-ar putea să devină nişte oportunități. Încearcă să fii cât mai implicat, astăzi.

GEMENI

Mintea ta va fi cam zăpăcită, zilele acestea. Plec la drum, nu plec la drum. Rămân în casă, nu rămân în casă. Scriu aia, nu scriu aia.

RAC

Nu cheltui mulţi bani! Astrele predispun la a cheltui bani, dar bani necesari. Zile bune pentru a te plimba, pentru a te răsfăţa.

LEU

Dacă nu ai avut până acum curaj să iei legătura cu o persoană din trecutul tău sau nu ai avut tupeul să adresezi o problemă în relaţia pe care o ai, ar fi cazul.

FECIOARĂ 

Muncă şi la serviciu şi în weekend, acasă. Curăţenie, treburi gospodărești. S-ar putea să nu te poţi ţine de toate aceste planuri conform listei. În momentul în care îţi faci un plan pentru zilele următoare, mai ales pentru partea asta de gospodărie, încearcă să îţi laşi flexibilitatea.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel