Data publicării:

Horoscop 21 decembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Discuții cu partenerul pentru o zodie. Nu lua nicio decizie astăzi!

Autor: DCNews Team | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Mai lasă încolo job-ul, mai lasă-i şi pe alţii să se ocupe. Nu depune efort suplimentar la serviciu, că nu are rost.

TAUR

Îi spui celuilalt că nu îţi oferă libertate, independență aşa cum ţi-ai fi dorit tu. Problema e că tu nu ţi-o oferi, că atunci când celălalt ţi-o va oferi te vei supăra, dar nu ştii de ce. Este un du-te vino.

GEMENI

Frânaţi puţin! Aşezaţi-vă pe scaun, astăzi, de câte ori simţiţi că nu mai puteţi, şi încercaţi să înțelegeți de ce funcţionaţi pe pilot automat şi de ce nu vă puteţi bucura cu adevărat de zilele acestea.

RAC

Discuţiile cu partenerul s-ar putea să aibă unele blocaje. Nu este ziua în care să luați decizii, ci în care să discutaţi. Nu este ziua în care să aibă unul dreptate, ci este ziua în care să vă manifestaţi, să spuneţi ce aveţi pe suflet.

LEU

La serviciu, cumva, câteodată este bine să lăsăm lucrurile să se întâmple de la sine şi să nu mai forţăm nimic, că oricum aveţi treabă, zilele astea, şi pe plan personal. Dacă simţiţi că trebuie să procrastinaţi la serviciu, faceţi-o!

FECIOARĂ 

Sunt zile cu creativitate, sunt zile în care trebuie să vă gândiţi şi la nevoile voastre şi la nevoile partenerului şi să le împăcaţi pe ambele

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel