HOROSCOP 2018. Zodii care vor ajunge șefi în noul an
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Câteva semne zodicale, în 2018, vor avea parte de schimbări importante în domeniul carierei.

Taur

Cel puțin în ultimul an ai tras tare pentru a face impresie bună în ochii celor din conducere, însă până acum nimic nu a lăsat să se înțeleagă că cineva chiar observă eforturile și determinarea ta. Luna aprilie 2018 îți va aduce promovarea mult visată. Practic, vei fi luat prin surprindere de propunerea de a prelua coordonarea unei echipe. Vei da tot ce ai mai bun pentru a nu dezamăgi.

Fecioară

Faci față cu brio stresului și ai capacitatea de a te tempera, chiar dacă ești destul de agitat din fire. Ești o persoană organizată, hotărâtă și cu spirit de inițiativă. Toate aceste calități te propun pentru a deveni coordonatorul unei echipe. Trebuie doar să înveți să nu îți mai pierzi ușor calmul atunci când te afli în fața unei situații-limită. Fiind o persoană ambițioasă, ești remarcată de superiorii tăi care capătă încredere în tine, motiv pentru care te vor promova în 2018.

[citeste si]

Leu

Te-ai născut pentru a conduce. Domini oriunde te-ai afla, iar în 2018 visul tău se împlinește. Primești o mare responsabilitate, aceea de a fi președintele unei companii, al unei organizații ori poate devii șef de departament. Cert este că te vei bucura de onoarea pe care o primești, potrivit ele.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel