Horoscop 20 martie 2023. Daniela Simulescu: Începe primăvara astronomică. Previziuni tari pentru zodii / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu horoscopul zilei de luni, 20 martie 2023.

Horoscopul zilei va fi difuzat astăzi, 20 martie 2023, începând cu ora 09.00, pe Facebook și Youtube DC News și DC News TV.

Pe 20 martie, avem Echinocțiul de primăvară/Ingresul Soarelui în Berbec. Începe primăvară din punct de vedere astronomic/astrologic. Trecem de la hibernarea din sezonul Peștilor la nevoia de prospețime și acțiune a Berbecului. Primul semn al zodiacului este cel care ne ajută să spargem gheața, să facem primii pași și să ne ducem cu mult curaj după ce ne dorim. 

Tot în această zi avem un sextil între Soare și Pluto. Un aspect bun pentru a recunoaște puterea interioară și a o folosi în scopuri concrete.

Berbec

Soarele se mută în semnul tău. Vei beneficia de energie, de spor și de curaj. Ba chiar este cazul să ieși de la naftalină. 

Taur

Aspectele zilei predispun la procrastinare și tendința de izolare. Vei simți nevoia să fii mai degrabă spectator decât protagonist. 

Gemeni

Începe o perioadă foarte bună pentru socializare. Pentru a te bucura de prieteni. Astrele îți recomandă să fii mai optimist. 

Rac

Vei căpăta o doză suplimentară de vizibilitate în carieră. Dar atenție! Poți deveni mai cunoscut și din cauza unor boacăne. Depinde doar de tine!

Leu

Începe o perioadă bună pentru obiective. Unele care să nu depindă de oamenii din jurul tău. Ci doar de tine. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să acorzi atenție sporită chestiunilor financiare. Taxe, impozite, facturi, negocieri sau investiții. 

Balanță

Soarele se mută în casa relațiilor. Vei observa mai bine unele tendințe ale partenerului, iar acesta nu te va menaja deloc. 

Scorpion

Munca te salvează! De câte ori simți că nu mai poți, muncește! Ai nevoie să te simți util! Să fii productiv!

Săgetător

Soarele se alătură lui Jupiter. Începe o perioadă în care vei ține cont doar de nevoile tale, nu și de ale altora. Și poate chiar e nevoie. 

Capricorn

Chestiunile gospodărești te vor preocupa serios. Iar relația cu membrii familiei va trece prin numeroase schimbări. 

Vărsător

Cu Soarele și Jupiter în casa a treia, mintea îți merge de minune! Dar ai nevoie și de prospețime, informații noi. 

Pești

Soarele iese din semnul tău și se instalează în zona banilor. Și cum este și Jupiter acolo, așteaptă-te la cheltuieli serioase!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel