Urmărește emisiunea live
Horoscop 20 iunie 2022. Săptămâna începe cu sextilul Mercur - Jupiter și careul Ceres - Chiron. Iată ce aduc pentru zodii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay/ Horoscop 20 iunie
foto pixabay/ Horoscop 20 iunie
Ziua de luni este ultima zi sub semnul Gemenilor din acest an. În 21 iunie, Soarele va intra în Rac. Dar această zi are o puternică încărcătură astrologică. 

Săptămâna 20-26 iunie începe cu un sextil între Mercur și Jupiter, anunță astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. ”Dacă ai căutat o zi în care să-ți manifești o idee, în care să povestești un plan, în care să cauți alte idei, astfel încât proiectul tău să iasă, luni, 20 iunie, este acea zi, pentru că Mercur este în Gemeni și face acest sextil cu Jupiter în Berbec. Ești susținut, cu cât vei spune mai mult ceea ce vrei, cu atât vei găsi mai mult sprijin din partea celorlalți. Ideile tale vor prinde contur doar dacă le spui cu îndrăzneală, cu mult curaj, cu încredere.” transmite astrologul.

Acesta este aspectul bun, dar tot astăzi, 20 iunie, avem un careu între Ceres și Chiron. ”Ceres are legătură cu modul în care ne hrănim o relație, dar are legătură și cu pierderea. (...) Ceres are legătură și cu furia și cu doliul, având foarte multe înțelesuri. (...) Chiron are legătură cu o rană a noastră. Acum, Chiron este în Berbec, iar Ceres este în Rac. Când acestea două fac un careu - un aspect tensionat, negativ- creează o tensiune interioară.” atenționează Daniela Simulescu. ”Chiron doare și fizic și emoțional, iar Ceres de preocupă mai mult decât trebuie” mai spune astrologul. Primii vizați sunt cei cu marcaj cardinal în astrogramă: Berbec, Balanță, Rac și Capricorn, care vor simți o frică excesivă.

Citește și: EXCLUSIV  Ultimatum pentru o zodie. Atenționare pentru Berbec, Balanță, Rac și Capricorn. ”Doare și fizic, și emoțional” - Video

Află de la ora 09:00, ce aduce horoscopul zilei pentru fiecare zodie pentru astăzi, 20 iunie 2022. Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce previziunile astrale ale zilei de luni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel