Horoscop 20 iulie 2022 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Nu este o zi minunată
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 20 iul 2022, 09:41
WhatsApp
foto pexels
Este o zi complicată. 

Astrologul Daniela Simulescu, în emisiunea cu privire la horoscopul de astăzi, 20 iulie 2022, a subliniat că ziua ”nu este atât de minunată” din cauza opoziției dintre Soare și Pluto. ”Vom găsi exact oamenii și situațiile în care vom simți că nu avem putere... dar le căutăm, intenționat o facem.” a spus astrologul. 

Astăzi, Soarele din Rac va face o opoziție cu Pluto din Capricorn. Fără să ne dăm seama, ne vom implica în proiecte în care puterea interioară va fi zguduită. Senzația principală va fi aceea că oamenii din jur încearcă să ne manipuleze, să ne testeze sau că nu țin cont de noi deloc. Ego-ul nostru va fi destul de inflamat, precum și așteptările. Luna va tranzita semnul Berbecului, deci va pune și mai mult gaz pe foc. 

Iată previziunile pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară: 

Berbec

G Ad:

Discuțiile cu familia nu sunt plăcute. Fiecare o să considere că are dreptate. Dacă te bagi în astfel de situații, ține cont că, dacă insiști cu ele, nu iese nimic bun. 

Taur

Chiar ar fi bine să eviți discuțiile. Nu o să vezi niciodată varianta celuilalt, cum nici celălalt nu va vedea varianta ta. Vă certați și vă frustrați. 

Gemeni

Vorbim despre bani și vă certați despre cum ar trebui să cheltuiți banii. Aveți grijă - și puțină răbdare- pentru că nu rezolvați acum absolut nimic. 

Rac

Voi aveți intenții bune... dar și ceilalți au intenții bune, însă nu aveți fix aceleași intenții, așa că nu judecați. 

Leu

Gândurile negative nu-și au rostul și nici temei puternic. E doar o nevoie de a voastră de a vă face cel mai negru scenariu. 

Fecioară

Îi veți considera pe cei din jurul vostru prea duri, prea exigenți, prea plini de sine și lipsiți de respect față de alți oameni. 

Nu uita să asculți și la zodie, și la ascendent. Vezi mai mult în video: 

Sub influența lui Mercur în Leu

De marți, 19 iulie, Mercur a intrat în semnul Leului și ne va influența până în 4 august. 

Odată cu intrarea lui Mercur, semnul comunicării, în Leu, ajunge să vorbim cu mai multă încredere, curaj, îndrăzneală. Nu vom fi preocupați de a comunica detaliile, ci mai degrabă de tabloul de ansamblu. Acest tranzit va fi nemaipomenit pentru cei care lucrează în vânzări, domenii creative sau educație. Bineînțeles, oamenii vor fi mai aroganți. Iată în ce domeniu va primi fiecare semn zodiacal lecția încrederii!

Mercur ne ajută să ne construim propria încredere prin ceea ce spunem, prin ceea ce învățăm, prin ceea ce gândim, spune astrologul Daniela Simulescu. De multe ori, Mercur se vede și prin tot ce ține de mimică, de gesturi. E momentul în care să stăm mai drepți, să ne purtăm diferit. Dacă avem o diplomă, un talent, bine ar fi să îl scoatem în față. Falsa modestie nu e sănătoasă, este extrem de toxică. Nu îți trebuie mult, îți trebuie un bob de încredere care să fie în tine, nu în ceilalți și prin care să-ți poți schimba viața în bine!

Ce urmează

22 IULIE: SOARELE INTRĂ ÎN LEU

Începe distracția! Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu. 

28 IULIE: LUNĂ NOUĂ ÎN LEU

Una dintre cele mai norocoase Luni Noi/zile ale anului 2022! Soarele și Luna vor fi în trigon cu Jupiter, care își începe retrogradarea. Putem accesa unele resurse sau putem primi ajutor pentru proiectele noastre. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro