Horoscop 20 decembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Fericire maximă pentru o zodie. Decizii importante
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 20 decembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va avea doar bucurie și fericire / Foto: Pixabay, de Jill Wellington
Horoscop 20 decembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va avea doar bucurie și fericire / Foto: Pixabay, de Jill Wellington
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Balanță

Aduceți-vă aminte ce s-a întâmplat între 11 mai și 28 octombrie pentru că ați fost vizați. Dumneavoastră vă gândiți la relația de cuplu pe care ați avut-o atunci sau la cum a decurs aceasta. Dacă au apărut probleme, acesta este momentul să începeți să le rezolvați, adică nu mai așteptați să se întâmple o minune. Nu, trebuie să vă duceți concret să faceți ceva pentru că lui Jupiter îi place să faceți voi,să vă duceți, să inițiați. Domnule, nu ne-am mai avut bine în ultimul timp, trebuie să facem ceva, mergem la terapie de cuplu petrecem mai mult timp împreună, vorbim, discutăm, hai să analizăm, hai să vedem ce putem salva, hai să vedem unde putem crește, hai să vedem ce putem ierta. Este mare nevoie. Pentru cei singuri, cu Jupiter în Casa a 7-a, chiar dacă nu va mai retrograda până în mai este foarte posibil să întâlniți pe cineva, să vă aprindă cineva ochișorii, să găsiți un posibil partener. iar pentru cei care sunt într-o relație care chiar nu mai funcționează, Jupiter poate să le aducă acel curaj să divorțeze.

Scorpion

Jupiter se duce în Casa a 6-a și veți munci mult și bine până în mai. Amplifică tot ce ține de Casa a 6-a, de muncă, de proiecte. Da știți ce se întâmplă cu Jupiter acolo? Munciți cu drag ca și cum participați la construcția, la nașterea unui nou proiect, aveți mai multă responsabilitate, vă înțelegeți cu colegii, se schimbă mediul de lucru, vă place foarte mult, indiferent că munciți pentru cineva sau pentru voi înșivă. Cu Jupiter în Casa a 6-a v-aș atrage atenția un pic și la tot ceea ce ține de sănătate pentru că lui Jupiter îi place să exagereze și dacă munciți prea mult organismul se resimte sau dacă nu aveți grijă de voi organismul se va resimți.

Săgetător

Jupiter intră în Casa  a 5-a, unde a fost, să ne aducem aminte, între 11 mai și 28 octombrie. Bucurie, efectiv bucurie, Nimic altceva decât bucurie și fericire. Bineînțeles, Casa 5 este o casă a copiilor, înseamnă că mulți dintre voi veți dori să aveți un copil sau poate că mulți dintre voi veți înțelege ce s-a întâmplat atunci când ați vrut un copil, între mai și octombrie anul acesta, sau poate luați anumite decizii importante, bazându-vă pe copilul pe care îl aveți.

Capricorn

Jupiter a mai fost aici între mai și octombrie, însă revine până în mai anul viitor. Și ce se întâmplă? Vă poate ajuta să vă luați o casă nouă, vă poate ajuta să vindeți casa pe care o aveți, să vindeți un teren, să vă construiți o casă, să vă căutați o chirie mult mai bună, să dați de un proprietar care să vă convină față de cel pe care l-ați avut și poate v-a făcut viața un calvar. Toate chestiunile imobiliare, chestiunile familiale sunt foarte bune cu Jupiter Casa a 4-a. Amplifică, dar trebuie să faceți ceva în acest sens.

Vărsător

Jupiter va trece prin Casa a 3-a, ceea ce înseamnă că până în mai vă plimbați, învățați foarte multe lucruri, învățați cum să folosiți un telefon, un laptop, o cameră video, un microfon, deci învățați să faceți tot felul de lucruri din acestea ce țin de comunicare, de studiu, de promovare. E foarte bun Jupiter acolo să vă amplificați mintea.

Pești

Jupiter intră în Berbec în Casa a 2-a. Aduceți-vă aminte că anul acesta din mai până în octombrie dacă ați făcut vreo investiție. Ei bine, investiția de atunci revine acum și veți mai cheltui alți bani până în mai pentru acea investiție sau în sfârșit faceți investiția despre care ați discutat atunci. Aveți resurse, dar aveți și cheltuieli.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel